sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Sara 1v.


Kummityttöni Sara täytti 25. päivä 1 vuotta ! Voiii, tuntuu että siitä on niin kauan ku se synty. Silti se on vasta niin pieni. :) Mut onhan sitä itekkin täyttäny joskus 1 v. Siitä se vaan alkaa.



Kummaa, kun monet tulee sanomaan: "Vooii, minä muistan ku olit semmonen pikkutyttö. Tuntuu kuin siitä olisi kulunut vain muutama vuosi." !! Miehän täytän jo 20 ! Kamala ikäkriisi iskee. En tuu enää koskaan täyttämään kahtakymmentä vuotta toista kertaa..

Sara ei tajunnu noist lahjoist mitään. Nautti vaan niin paljon, ku sai huomiota.
Ehkä se onkin tärkein synttärilahja tuon ikäselle. :)
                              Synttäreitä täynnä tää marras-joulukuu vaihde.
                                       20. marraskuuta on Aapon,
                                       25. Saran
                                       27. siskonlapseni Jalmarin,
                                       28. minun ja Aapon kummilapsen Aadan,
                                       1. joulukuuta hoitolapseni ja
                                       6. serkkuni ja hyvän ystäväni Timon syntymäpäivä.

Huh, mitenkä tästä taas selevijää :D
Liitän myös oheen muutaman kuvan Aapon synttäreiltä.

Annoimme Aapolle lahjaksi mm. Angry Birds -pahojen possujen munakirjan.

perjantai 25. marraskuuta 2011

Aune-Kerttua laiskottaa

Kuka sano, et kämppä pitäs siivota, pyykit pestä, astiat tiskata, asiat hoidettua ja syödä? Kyllä, kyllä Aune-Kerttuseni, kunhan vain saan itseni ponkaistua ylös tästä laiskanlinnasta (=sängystä). Kullalleni aikani valiteltua ja tiuskittua, sekä irvisteltyäni tyynyn syvimpään syvyyteen, päätin todella tehdä jotain: laittaa musiikkitoiveen Rondo FM:ään. Juuri kun sain musiikkitoiveeni päätettyä ja lähetettyä Rondolle, sieltä ilmoitettiinkin: "Ja on illan viimeisen toiveen vuoro..", joka muuten kesti vaivaiset 35 min ! Jotain korvien rääkkäys -musiikkia. Kai se mun toive esitetään sit ens vk perjantaina..

-No samako tuo The Breaking of the Fellowship on kuunnella koneelta. Ja niin kuuntelin. Saimpa itseni jopa levittämään pyykit narulle, laitettua uuden koneellisen pyykkiä koneeseen, syötyä ja jopa siistimään asuntoni ! WAU. Tuo hermoilu siis tepsii (, kunhan siihen ei jää asumaan).


Työpaikalleni saapui tänään odotettu käärö, kera onnellisen, mutta väsyneen äidin. Eivätpä näppini kauan jaksaneet syyhytä, vaan nappasivat lapsukaisen minun hellään huomaani. Perheen ex-kuopus istahti nurkkaan ja näytti hapanta naamaa: "En ikinä, ikinä tuu kattomaan titä vauvvaa.". Tuokin elämänvaihe on vain elettävä, voi toista.

Kuka puhukaan lumesta viime postauksessa ?
Miksei sitä näy missään ?
Musta on maa ja niin sileä, et monella on varmaan pylly kipeä.

Päätin kuitenkin säästää itseni siltä kokemukselta, joten hyppäsin (30 min kylmällä ja uskokaa tai älkää märällä pysäkillä odotettuani) bussiin ja jätin minulle rakkaan ja kaikin puolin kadehdittavan pyöräni töihin odottamaan noutajaansa.
Saa kai raukka odottaa maanantaihin.

maanantai 21. marraskuuta 2011

Lunta tuli sitte kertarysäyksellä !

Nautin, nautin, nautin x 100 ! Siis lumesta. Superkivaa. Ette tajuu kuin rassaavaa on lähtä lasten kans ulos, ku jouvut ensinnäkin väen väkisin saaha lapset (ja itsenikin) pukemaan vaatteet ja pesemään hampaat ja sitte vielä yrittää keksiä niille tekemistä jossai märässä ja ankean näkösessä puistossa, jossa itelläki ahistaa. Entä sittekö on lunta ? Voi vitsit, hyvä että ees itellä pysyy pöksyt jalassa ! :D

Rakastan lunta.

Tee mitään tuol Mobiili bloggerilla ! Ihan turha. Muutenki rasittava kirjottaa tuolla puhelimella. Hyvä ku jaksaa ees facebuukkailla sillä.



Kävimme ystäväni Pilvin kanssa tuossa kaks viikkoa takaperin studiolla kuvailemassa. Eihän siel kokonainen päivä tunnu missään. Mutta jotenki tätä amatööriä väsytti tää puuha niin paljon, et uni voitti melkein heti sieltä palatessamme (psst. nukahin matolle). Ehkä olin saanut liikaa kaikkea uutta tietoutta studion hienouksista :D Oli se kyl aika pakkaus yheksi päivää.

Ps. Studiolta ottamista kuvista kuulette vielä. Niitä on tulossa aimo pläjäys lisää..

Tässä nyt joku päivä pitäs kuulemma ottaa 1-vuotiskuva suloisesta kummitytöstäni. Mutta missä Studio ? Tämmösenä amatöörinä värkkään sen tänne minun yksiööni. Vähän jotain rekvisiittaa, valoja ja muuta, niin -TADAAA - Studio on valmis !


Mutt hei jatkossa päivittelen tätä blogiani useammin, ku ostin uuen koneen (,joka muuten toimii ihan mainiosti!) nii kaikki tulee niinku siivillä. Tämäkin. Nyt vaan vois tehä jotain muuta ku istua koneella.