tiistai 25. syyskuuta 2012

Kun hämärtyvät illat..

Syksylle

Niin kirjavata, kaunista on täällä,
niin punakeltaista ja hohtavaa.
Tää Tapiolan sali syksysäällä,
kuin kultakoristeissa kajahtaa.
Kun kellastunut maahan liitää lehti,
kun tuuli tummaa syksyvirttään soi,
ne kieltä niin kummaa kuiskaella ehtii,
se sadun kauniin meille tarinoi.
-Immi Hellen-


On syksy ja alkaa olla pimeää. Mieli kaipaa jotain. Valoa, lämpöä, mieltä jaloa; kynttilöitä!  

Party Liten kutsut jättävät mielen haikeaksi; haluaisin sitä ja tuota. Budjetti. Öö. Tuotteet maksavat. Onneksi nyt mulle on tulossa pakkaus tuikkivia, kuusi pakkausta votiiveja, sekä trio somistesetti. Kerrankin raskin tilata jotain vähän arvokkaampaa.


No entäs tuoksut? Niitä onkin aivan liikaa! Vähän siinä sai miettiä, et mitä niistä valittee, vaikka tilasinki kaikkia erejä. Nyt innolla ootan uusia tuotteita tulevaksi nii pääsee vähä tunnelmoimaa. :)







Loppukevennyksesi jotain hassua:

                                                                   ©Pilvi Hyväri
 
Nyt jumppaan! See you!



tiistai 18. syyskuuta 2012

Taivas rakoilee

Syksy tuo tullessaan outoa haikeuden tunnetta jonkin asian päättymisestä; se kuitenkin tuo myös tunnetta siitä, että jotain uutta on alkamassa. Minun kohdalla se on kai tämä opiskelu. Päivä päivältä se tuntuu yhä normaalimmalta, vaikka huonoja ei-tästä-mitään-tuu-päiviä kyllä sekaan mahtuu. Ehkä nyt tämä tunne siitä, että-kyllä-tämä-nyt-tästä-pikkuhiljaa on heijastusta siitä, että saimme parini kanssa tänää Sosiaalipolitiikka 1:sen ensimmäisen tehtävän päätökseen! Tälläsiaki päiviä tarvitaan kai saamaan opiskelijan selviämään myös niistä ei-niin-helpoista päivistä.

Syksy tuo myös mukanaan sateet. Taivas antaa vettä. Sitä sit tuli eile koko iltapäivän, illan ja viime yön. Siltä melulta en miltei saanu nukuttua. Heräsin vähän väliä kurkkimaan ulos, joko vesi ulottuisi jo ikkunan alle. Aamulla kai kuvittelin meneväni jollai kumiveneellä kouluun. Haha. Mitä nyt pikkusen seukki aamuna näki, et oli satanu, mut ei muuta ottaen huomioon sen, että edellis iltana ilmatieteenlaitos oli varottanu ihmisiä liikkumasta ulkona!




Ps. Meillä oli viikonloppuna TUPARIT. Niistä kuvia joskus .. :D