perjantai 30. marraskuuta 2012

Adventti

Huomenna alkaa ADVENTTI. Olen NIIN iloinen! Nämä synttäripäivän jälkeiset päivät on ollu nii ihania. Oon ollu niin onnellinen sillee kokonaisvaltaisesti. Eilinen päivä oli maailman mahtavin syystä, ku harätyskello herätti mut radiosta kuuluvaan aivan super ihanaan joululauluun (Sä kansa vaeltava). Oli nii onnellinen olo heti aamusta. En ymmärrä, miten se niin kovasti ilahdutti minua. Oli vaa nii kaunis laulu. Tää kokonaisvaltainen onnentunne johtuu kai osaksi myös siitä, että joulu on niin lähellä. Haluisin mennä ostamaan kaikkia paketteja. :)

Eilen kuviksen tunnilla oli määrä tehdä jonkunlainen astia, pohjalla ajatus: "Jos olisin astia, millainen olisin?". Se oli haasteellista, mutta hauskaa. Varsinki se saven pehmentäminen paiskomalla sitä lattialle  levis sinne, ku lehemän kakka. Se oli siistiä! :D

Musiikki kertokoon puolestaan kuin onnellinen olen. <3


Ps. Huomenna saa aukasta ensimmäisen kalenterin luukun eli paketin  Hyvä ystäväni Sofia antoi minulle synttärilahjaksi itse tekemänsä joulukalenterin, jossa jokaiselle päivälle on oma pakettinsa. Hhmmm. jännittää...

Ja ai nii se TONTTU TOLJANTERI!

tiistai 27. marraskuuta 2012

USB-kaapeli piilosilla

Heipä hei ihmiset!

On sitä taas pitkä aika vierähtänyt, kun olen viimeksi tänne kirjoitellut. Kuvaamisinto ollu aika heikkoo, ku päivästä päivää vaan sataa. On alkanut olla jo pimeäkin. Jokin aika sitten laittelin vähän jouluvaloja, jotta sais jotain valoo ees tähä ainaiseen pimeyteen. Kynttelikkö saa kylläkin paikkansa vasta ensimmäisenä adventtina, eli sunnuntaina. Totta kyllä, et vois sen laittaa kyl jo lauantaina, ku ensimmäinen kalenterin luukku aukeaa.

Oon muute oottanu nii paljo joulukuun 1. päivää: Tonttu Toljanteri saapuu taas ruutuun! Jihuu. :) En tiedä, mikä siinä nii hyvää o, mut se on nii hyvä  ainaki toisinaan. Voiha kehevatsu, ku siistiä! Suklaakalenteriki pitäs ostaa. Minkähänlaisen ostas tänä vuonna?

Mulla on synttärit huomenna ja täytän kokonaista 21 vuotta! Hullua. Haluaisin kyl tehä jottai sinä päivänä, mut eipä sitä kukaa oo oikee viikolla mitään innostunu tekemään. Tuntuu oudolta viettää oma synttäripäivä sillee niin sanotusti 'tavallisesti'. Haluais jotain erilaista, vaikken lahjoja tarvikaan. Menis Robert's Cofeelle. :)

Mulla on ollu koulu aika hauskaa nykyää, ku kaks viikkoo ollu jo sillai, et tiistai ja keskiviikko vapaita! Kuiteski huomenna nyt on joku pikku pistäytyminen koulussa yhellä tunnilla. Eipä toi kyl keljuta kauheesti. Tuntuu vähä liianki lepsulta välillä, mutta olempa saanu tehtyä koulutehtäviä hyvin niinä päivinä! :) Kuviksen tunnit on ollu siistejä, varsinki viime kertaine. Sai tosissaan käyttää omaa luovuuttaan ja siten nauttiakkin siitä tekemisestä! Eka tunti oli yhtä suorittamista vaan, ku tuntu, et ei saa paperille sitä, mitä haluais. Tuntu nii turhalta tehä yhtään mitään.


Valitettavasti täs postaukses ei oo tällä kertaa kuvia, ku en löytäny mun kameran kaapelia mistään. Oon ettiny sitä jo tunnin, mut en löyä sitä mistään. Testasin muiden laitteiden USB-kaapeleita, mut ei toiminu.. Tää on erittäin turhauttavaa; olisin kerenny tekemään paljon muutaki tän tunnin aikana! Nää on niitä hetkiä, ku toivoo, et konees ois muistikortinlukija.

MUTTA LÖYSINKIN SEN!  JIHUU!



Iltapuuroa tulossa. :P

Ps. En saa vaihettua (taas vaihteeksi) blogin taustaa. Osaako joku sanoa, mikä täs bloggeris on vialla? Onko muilla samanlaisia ongelmia? Mulla on ollu niin paljo tän bloggerin kans ongelmia, et alkaa tympästä. Tekis mieli vaihtaa vaikka wordpressiin..