tiistai 29. tammikuuta 2013

Wedding & funeral





Oulun häämessut oli ihan kivat, mutta jäi vähä pliisu vaikutelma kuitenki loppujen lopuksi. Olis kaivannu enemmän vinkkejä kattaamiseen, koristeluihin ja muihin. Mm. kukkakauppoja ja kampaamoja olis voinu kans olla enemmän. Messut olivat painottuneet enemmän hääpukuihin, valokuvaajiin ja koruihin. Itelle ei ollu oikee apua mistään, ku hääpuku ostettu, sormukset hankittu ja paikan pällä oli vain muutama hyvä kuvaaja, joilla ei kuitenkaan ollut vapaata meijän hääpäivänä.

Nyt on sitte meillä jo valokuvaajaki ja kampaaja tiedossa. Varasin ajan Aapolle kahen viikon päästä kattelemaan sille pukua (saan sen vihdoin mukaan, kun ite ottaa ohjat käsiin). Nyt uskalsin tilata kengätki netistä, hui. Viel ois huntu suunnitteilla.







Rakas ukkini sai nukkua pois uudenvuoden aattona ja hänet nyt 26. päivä tammikuuta sitten siunattii nhaudan lepoon Kajaanin hautausmaalle mummin viereen. Kirkossa ja juhlassa adressien luvun aikana meinas vähän keskittyminen herpaantua, kun seuras yllä olevan siskon lapsen touhuiluja ja vekkuleita ilmeitä. Rakas 

maanantai 14. tammikuuta 2013

Autohankintoja

Kuvasin tuossa ensilumen tulon aikoihin siskon perheen autoa myyntiä varten. Aattelin laittaa kuvia siitä myös tänne mun blogiini. Jos jottai sattuis kiinnostaa. Auto rekisteröity 7-paikkaiseksi (peräpenkit). Auto ollu nettiautossa myynnissä, nyt yritetty päivittää, mutta ei jostain syystä ole vielä tullut muiden näkyviin.

Suurimpana kimmokkeena tällaseen postaukseen kai tuli siitä, että meijän on Aapon kans täytyny tehä vähä autohankintoja, jotta Aapo pääsis kulkee töihin sitte, ku se ei enää kotoa voi lainata sitä. Meillä on nyt yhteinen auto tiedossa: Audi Diudi  tietysti! Hassua ajatella, että mulla on kohta puoleksi OMA auto! Outo ajatus..







torstai 10. tammikuuta 2013

Pakkasta

Jäätyy päivä,
jäätyy maa.
Päivän kajo jo horisontin saa,
siihen pysähtyy ja kohta on jo pimeää.
Jäätyy yö,
jäätyy meri.
Uusi päivä sarastaa,
tullessaan tuo taas valon pimeään.




Nii sitä on taas joulun jälkee alotettu koulun käynti. Koulua joka päivä 8-16, eikä aivot suurien prosessien jälkee jaksa enää oikee pelittää. Onneks sain eilen lasit, jotka huomattavasti helpottavat diojen lukemista taululta. On oikeastaa mukavaa omistaa lasit. Pientä kriiseilyä tää välil on, mut ongelma on helposti ratkaistavissa ─ ottaa lasit pois päästä. Aina sitä kuitenki jossain vaihees tykkää niistä taas. 

Tämmöstä tällä kertaa.


My christmas holiday

 Joulun ajastani muutamin sanoin:

Se oli uusilla, söpöillä tonttusukilla kilikuttamista,

Rauhaa,


piparien koristelua,


joulusanomaa,

haudalla hiljentymistä,

syömistä (!!),


palapelien kokoamista,

lautapelien pelaamista,

räiskyttelyä




ja uusiin kavereihin tutustumista Aitto-ojalla.