keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Joulu saapuu portin luo


Niin se on muute saapunu munki kämpille. Koko päivän kestäneen IKEA:n reissun (,jolta ei pitäny ostaa mitään) jälkee huomasin tuhlanneeni taas ihan ylimalkaisen paljon rahaa. Sitä kun ei ole törsättäväksi. No saimpa ainakin itseni hyvälle tuulelle seuraavana eli itsenäisyyspäivänä, ku sain vihdoin kämpälle ihan oikeesti joulusen tunnelman: Punainen verho, kynttilät, kynttiläkupit ja punainen (ja iki-iki-ikioma) kynttelikkö !

Joulusen tunnelman anto vielä maassa hohtava ja valkoinen lumi ! IKEA:lle lähdettäessä ripsi vettä, mutta jo Ii:hin päästyämme lunta alkoi hiljalleen sadella. Kotiin päästyämme olikin maassa ainakin 10 cm lunta ! Huippua !

Oli aika hurjaa nähdä oma sisko Linnan Juhlissa ! Hänenhän miehensä on kansanedustaja. Siinäpä se Linnan Juhlien kattominen sit olikin, ku pääsivät presidentin kättelyn tiimoilta. Hyvää itsenäisyyspäivää itsenäinen Suomi ! Ja onnea rakkaalle serkulleni ja hyvälle ystävälleni Timolle, jolla on synttärit sinä päivänä. Leikittiimpä talven ensimmäiset lumisodatkin siinä illan vieriessä.


Tämä päivä töissä menikin aikalailla tonttuiluksi, kun otin perheen joulukorttikuvat. Tonttulakit loistivat myös ulkona puhdasta lumea vasten ja kamera soi. Laitettiimpa leikkimökkikin julha-asuun jouluvaloin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)