perjantai 26. lokakuuta 2012

Kuurankukkia

Uusi lisäys:

Päätimpä liittää viimesimmän postaukseni valokuvatorstaihin, ku sattui niin sopiva aihe kohalle. Tällä viikolla (47) valokuvatorstaissa on kuvausaiheena tekstikatkelma Tove Janssonin Muumilaakson marraskuu -kirjasta:

"Metsä oli sateesta raskas, puut aivan hiljaa. Kaikki oli lakastunut ja kuollut, mutta maatuneesta maan kamarasta nousi kohisevalla voimalla myöhäissyksyn salainen puutarha – kiiltävien turvonneitten kasvien outo lajisto, jolla ei ollut mitään tekemistä kesän kanssa. Paljaat mustikanvarvut olivat kellanvihreitä ja karpalot tummia kuin veri.[…] Sateen kohina ja veden solina jatkuivat muuttumattomina, niissä oli sama lempeä yksinäisyyden ja täyttymyksen ääni."


"Lukekaa, fiilistelkää, kuvatkaa ja runoilkaa.", kuten valokuvatorstai sen ilmaisee.Vanha teksti:

 Nii se sato lunta sitte eile tännekin ja näytti aamulla siltä, et aivanku ois jo pitemmänki aikaa ollu lunta. Aiva talvinen fiilis. Aapo tulee tänää kotii kahen viikon gineksestä. <3

Pitäkää ittennä lämpiminä!

2 kommenttia:

  1. tuo viies kuva on aivan ihana :) tulee jotenki vertauskuvallisesti mieleen joku jäätyny sydän tai jäätyny kaunotar tai joku semmonen kuitenki juu nou :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu hei Sofia, hauska huomio. Ei tullu ajatelleekskaa. :)

      Poista

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)