maanantai 11. huhtikuuta 2011

MÖLLImaijja täällä HEI !




Haa, kävimpäs tuossa Perjantaina hulluttelemassa Stokkalla tunnin ennen liikkeen sulkemista. Ei sielä kummemmin mitään alennuksia ollu, mutta kyllä sitä kuitenki oli jotain tarttunu mukaan, ku kävelin autolle: Mekko, rusettipinni, kengät, suklaata, hammasharja (?) ja kirja. Hmm. No, kyllä se vielä kesti ostaa, vaikka tuonne Svetisiin lähenki.


Toivoisin, että saisin sieltä oikein mahtavia kuvia. Ajattelin, että jos joku aamu sattus saamaan ittensä aikasin ylös, nii vois lähtä valokuvaus-käppäily-reissulle. Mahtava lähtä kattomaan vuoria kaheksi viikoksi ! Mulla on kauhea ikävä vuoria. (Kumma kyllä. Vaikken ole vielä koskaan nähnyt Alppeja.) Ikävään liitetään yleensä jokin tapahtunut tai ennen nähty asia, mutta mulla se on kai jotain yksipuolista ikävöintiä, samoin kuin rakkauski. Seki voi olla ykspuolista, joku aina jää ilman vastarakkautta. Mutta tuon periaatteen mukaan se tarkottas, että vuorilla pitäs olla ikävä minua, mutta toistaiseksi ei ole ainakaan todistettu, että Vuorilla ois tunteita, niin ehkä tää juttu tältä osalta voitaisiin päättää kompromissiin: Sveitsissä on vuoria. (Ja pian menen sinne.)


Joo.. Olen mieki. Nytki tänne kämpile tulin muka "siivoomaan" ja "hakemaan" tavaroita jotka "pitäs" ottaa mukaan Sveitsiin, mutta oon istunu täällä koneella laittamassa kuvia kameralta ja muokkaamassa niitä. Hohhoijjaa.. Ehkä se pitäs vaan ottaa ittiä niskasta kiinni ja laittaa tää kone kiinni. "Muttako mie haluan laittaa musiikkia soimaan täältä koneelta!" ja siinä sitä taas ollaan..


Mulla siis pitäs (huomaa: PITÄS) lähtä torstaina Oulusta lento Sveitsiin. Helsingissä vaihto. Hui. Mua aikalailla pelottaa, sillä en oo viel kertaakaan lentäny yksin. Pelkään, etten löyä oikeaa porttia yms yms. No pitää toivoa, että kaikki menee hyvin. Jännitän myös Lohen Markuksen puolesta, että se pääsis eduskuntaan. Harmittaa vain, ku ei ite voinu äänestää sitä, ku se ei oo Oulun vaalipiirissä. Aijon tarkkailla Sveitsistä koko ajan sillon vaalipäivänä, että jos Markus pääsis sinne. Kaikille tiedoksi, että se on todella HYVÄ mies, jolla on hyvä politiikka. Kaikkien peukut ylös 17.4. ! Mieki piän Sveitsistä asti.
Tsekatkaa nämä videot:
http://www.youtube.com/watch?v=FH5KK3VHloY
http://www.youtube.com/watch?v=myz8c9eBySc&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=3vwUrKCEHhM&feature=related


On nuo yhet hölmöjä, nukkuivat yön trampalla. Olivat höpöttäneet koko yön ja nousseet kaikki viimestään kuuelta juoksemaan taloa ympäri. Oli sielä väsynyttä porukkaa, ku lähettiin kotoa talonäyttöä pakoon Haukiputaalle äitin ja isän kans. Hölömöjä. :) Pilvi muutti sunnuntaina takasin Tornioon :( Näkemiin Pilvi, tulehan taas pian käymään ja kattomaan kuvia, ku tulen sieltä Sveitsilandista ;)


Ps. älkää lukiani hermostuko, vaikka nyt varmaan tulee paussia kirjottamisessa. Muistakaa, että yritän päästä Siljan koneelta laittamaan muutaman kuvan tänne jossain välissä ;) Näkemisiin ja kuulemisiin sitten vain te kaikki. Tämä likka lähtee Sveitsiä kohti !! Aufwiedersehen !

7 kommenttia:

  1. Oothan nää hölömö kyllä! Noh, kyllä mä luulen, että vuorilla tullee ikävä sua ku tuut takas Suomeen.:D Mutta kuules hyvvää reissua! Ja tuo mulle tulijaisia!

    VastaaPoista
  2. Du musst in der Schweiz oft hier schreiben! Ich will alles über deine Reise hören!SOFORT, also schon wenn du da bist! Gute Reise! Ihr müsst viel Spass haben!

    VastaaPoista
  3. ei oo vaikia huomata,ettei mulla oo ollu saksaa pitkää aikaa. : D sanat ja kieliopit hukassa 99 prosenttisesti. aufwiedersehen! <3 (<--muistin tuon, vaikka senki vois kyllä kopioia sulta. : ) )

    VastaaPoista
  4. lukiJoita!

    kiva teksti niinku muutki, oikeinkirjotusvirheet vaan vähän häiritsee :)

    ja hyvää sveitsin reissua!

    VastaaPoista
  5. Salama Juho,
    Kiitos vain ja älä luule että sua muistaisin !! :D Mitään sulle tuo :D

    Soifa,
    hyvinhä tuo luonnistu sulta. Ja joo mie yritän kirjotella ;) Joten palataan blogini parissa <3

    Anonyymi,
    Älä lue liian tarkkaan. :D Kirjotin ihan tarkotuksella lukiani eikä lukijani !! Huomaa, että leikin kirjotusvirheillä. Mun tapaani. Kirjotan esim. Kirjottaa, en kirjoittaa. :) Älä häiriinny. Sun pitää oppia tuntemaan mun kirjotustyylini paremmin ;) Ja kiitos vain toivotuksesta ja palellaan blogini parissa ! :)

    VastaaPoista
  6. Kyllä tuon kirjottaa yms ymmärtää. ü eniten häiritsee ehkä yhdyssanavirheet ja semmoset :)

    VastaaPoista
  7. No sitte kannattaa laittaa silmät kiinni..

    VastaaPoista

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)