tiistai 5. huhtikuuta 2011

Oliko meillä mukavaa MITÄ ? :D

Niimpä. Kuva-avustajien kurssilla Jämsässä olin tossa viikonlopulla, ja oliko ees mukavaa, nii sitä on ees turha kysyä. Mahtavaa ku kaikki oli siel kiinnostuneita valokuvauksesta ! Sillee itellä niin mahtava fiilis, ku ei tuu missään vaihees semmonen olo, et oonkohan mie ihan tyhmä ku koko ajan puhun valokuvauksesta. Se oli sielä normaalia, ku kaikki muutkin puhu !


Normaalisti tuntee ittensä jotenki hölmöks, ku huomaa puhuneensa kuvauksesta niin kauan, että ihmiset alkaa olla aika vaivaantuneen näkösiä, ku eivät oikeen tajua mistä puhun. :) Lisäksi sielt kurssilt sai mahtavia kuvausideoita/vinkkejä, joiden siivillä on mahtavaa jatkaa taas kuvauksia. Oli myös hauska tutustua uusiin ihmisiin ja jutella heti niin luontevasti ja avoimesti ! Virkistävä reissu kaiken kaikkiaan ! Keskustelut oli mahtavia.Eilen käytiin Pilvin kans vähän kaupungilla kiertelemässä ja sateisesta säästä huolimatta lähettiin vielä pyöräilemään huvikseen Kärkkäisen sikapäiville, vaikkei sieltä mitään ostettavaa lähetty ettiinkään. Oli vaan kiva vähän ulkoilla ja sitte Prismassa käynnin jälkee lähettin mun kämpille tekemään mansikkarahkaa. Oltiin aika uitettujen koirien näkösiä, ku tultiin perille. Kummallista kyllä, pieni sade voi joskus piristääkin !

Kirjotuksista en halua puhua mitään. Voin vain sanoa, että aika riman alitukseksi meni koko kirjotushöskä. Ei kovin naurata. Kuitenki voin olla ylpee, että pääsin sentään ylioppineeksi. Tympäsee ja surettaa vaan se, että odotukset romahtivat aikalailla. Kuka nyt olisi iloinen M:stä, jos oottaa L:llää ja olis voinu todellaki saaha sen ! No se siitä kirjotuksista.


Me saatiin se mun yo-mekko valmiiksi viikko sitten ! Mahtavaa :) Siinä samalla, tuli tehtyä oikein kiva kesämekko. Löyettiin Marin kans yhestä kaupasta, tosi söpöt kengät, joita kävin eilen testaamassa, kuitenki ne oli liian pienet, joten laitoin tilaukseen kokoa suuremmat :) Jospa ne ehtis tulla enne yo-päivää ! Ne ovat erittäin hurmaavat !

 Tässä on se kaunis kesämekkoni (yo-mekon lopputulos jääköön vielä salaisuudeksi)

Hei, en tiedä, että oletteko huomanneet, etten ole vieläkään julkassu kuvia häistä, joissa olin kuvaamassa tuossa Helmikuussa. Lupasin sillon laittaa muutamia kuvia. En sano, että oisin suorastaa unohtanu laittaa niitä, mutta ehkä se on ollu kiinni siitä, ettei koskaan oo vielä tullu semmosta sopivaa saumaa näitten blogitekstien osalta, että ois sopinu laittaa niitä. Ajattelin laittaa nyt kuvat ja kertoa häistä lyhyesti kuvien siivittämänä.


Ps. Musta on nyt lähipäivinä alakanu taas tuntuu, että mun pitäs ruveta tosissaan urheilemaan ! Mahta paisuu ko taikina ! Karrrrseeta :D

2 kommenttia:

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)