perjantai 21. lokakuuta 2011

Määki haluisin lomalle !

Kuka sakkaili tänään taas oman päänsä kanssa, kuka ei. Ku haluaa yllättää jonku ja ilahduttaa häntä, nii kaikki meneeki pieleen: lähin töistä kaks tuntia aikasemmin, jotta voisin osallistua Madetojan sekakuoroharkkoihin, mutta enhä tullu ajatelleeks, että niitä ei ole, ku alkaa syysloma ! Ääliö minä ! Vieläkö pyöräilin ihan täysiä suoraan töistä Karjasillalle ja olin ihan hiestä märkä, nii kyllä se tympäs, ku tuli ihan turhaa reippailtua ja lähettyä töistä.. No tulipas ainaki jotain urheilun tapaista harrastettua, ku sitä tulee niin harvoin muuten tehtyä..

On tuo monoräpylä sitten mainio kampe. Suosittelen. Vielä parempi hanke se on, jos hyvä kaverisi omistaa samanmoisen, siitä saa silloin nimittäin paljon enemmän kuin uimisesta nauttimisen: saa itsestäänselvän vapaata aikaa ystävänsä kanssa ja unohtaa kaikki murheet. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo.


Nyt sitä pitäs vaan ruveta miettimään, mitä tekis ja mistä alottais. Oon huomannu, että kämpällä pää on aina nii tyhjä, ettei muista mitä pitäs tehhä. Sitten ku sitä lähtee liikkeelle, niin kummasti muistaa, mitä ois pitäny tehä kämpillä ennen ku lähtee yhtään mihinkää.. Mutta ehkä se on tuo ihmisluonto, joka sen tekee.


Ps. Kuvat otettu mun puhelimella, joten ne on kovin pieniä, lisäks haluan sanoa, että tuo teksti on nyt vaa sattuu olemaan tuolleen, ku se on, ku tää mobiiliversio ei anna mun tehä sille mitää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)