maanantai 21. marraskuuta 2011

Lunta tuli sitte kertarysäyksellä !

Nautin, nautin, nautin x 100 ! Siis lumesta. Superkivaa. Ette tajuu kuin rassaavaa on lähtä lasten kans ulos, ku jouvut ensinnäkin väen väkisin saaha lapset (ja itsenikin) pukemaan vaatteet ja pesemään hampaat ja sitte vielä yrittää keksiä niille tekemistä jossai märässä ja ankean näkösessä puistossa, jossa itelläki ahistaa. Entä sittekö on lunta ? Voi vitsit, hyvä että ees itellä pysyy pöksyt jalassa ! :D

Rakastan lunta.

Tee mitään tuol Mobiili bloggerilla ! Ihan turha. Muutenki rasittava kirjottaa tuolla puhelimella. Hyvä ku jaksaa ees facebuukkailla sillä.



Kävimme ystäväni Pilvin kanssa tuossa kaks viikkoa takaperin studiolla kuvailemassa. Eihän siel kokonainen päivä tunnu missään. Mutta jotenki tätä amatööriä väsytti tää puuha niin paljon, et uni voitti melkein heti sieltä palatessamme (psst. nukahin matolle). Ehkä olin saanut liikaa kaikkea uutta tietoutta studion hienouksista :D Oli se kyl aika pakkaus yheksi päivää.

Ps. Studiolta ottamista kuvista kuulette vielä. Niitä on tulossa aimo pläjäys lisää..

Tässä nyt joku päivä pitäs kuulemma ottaa 1-vuotiskuva suloisesta kummitytöstäni. Mutta missä Studio ? Tämmösenä amatöörinä värkkään sen tänne minun yksiööni. Vähän jotain rekvisiittaa, valoja ja muuta, niin -TADAAA - Studio on valmis !


Mutt hei jatkossa päivittelen tätä blogiani useammin, ku ostin uuen koneen (,joka muuten toimii ihan mainiosti!) nii kaikki tulee niinku siivillä. Tämäkin. Nyt vaan vois tehä jotain muuta ku istua koneella.

3 kommenttia:

  1. Hellou! Hauska nähä taas elämää täällä sun blogissa :D Pistähän postausta tulemaan! Mää harvoin kommentoin mitään mutta mukava näitä on lukea :))

    VastaaPoista
  2. HEHHEEE : D luin nuita sun vuojen takasia postauksia, täytit 19 v... itekseni naureskellu ja muistellu, oi niitä aikoja : D sulla on kyllä tyyli vähän muuttunu vuojen aikana ja kuvat kehittyny! (:

    VastaaPoista
  3. Joo itekki ootellu, millon ois ollu mahollisuuksia päivitellä tätä. Ja päikki, kiitos ! Osaan arvostaa sanojasi. Merkitsevät paljon !

    VastaaPoista

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)