perjantai 25. marraskuuta 2011

Aune-Kerttua laiskottaa

Kuka sano, et kämppä pitäs siivota, pyykit pestä, astiat tiskata, asiat hoidettua ja syödä? Kyllä, kyllä Aune-Kerttuseni, kunhan vain saan itseni ponkaistua ylös tästä laiskanlinnasta (=sängystä). Kullalleni aikani valiteltua ja tiuskittua, sekä irvisteltyäni tyynyn syvimpään syvyyteen, päätin todella tehdä jotain: laittaa musiikkitoiveen Rondo FM:ään. Juuri kun sain musiikkitoiveeni päätettyä ja lähetettyä Rondolle, sieltä ilmoitettiinkin: "Ja on illan viimeisen toiveen vuoro..", joka muuten kesti vaivaiset 35 min ! Jotain korvien rääkkäys -musiikkia. Kai se mun toive esitetään sit ens vk perjantaina..

-No samako tuo The Breaking of the Fellowship on kuunnella koneelta. Ja niin kuuntelin. Saimpa itseni jopa levittämään pyykit narulle, laitettua uuden koneellisen pyykkiä koneeseen, syötyä ja jopa siistimään asuntoni ! WAU. Tuo hermoilu siis tepsii (, kunhan siihen ei jää asumaan).


Työpaikalleni saapui tänään odotettu käärö, kera onnellisen, mutta väsyneen äidin. Eivätpä näppini kauan jaksaneet syyhytä, vaan nappasivat lapsukaisen minun hellään huomaani. Perheen ex-kuopus istahti nurkkaan ja näytti hapanta naamaa: "En ikinä, ikinä tuu kattomaan titä vauvvaa.". Tuokin elämänvaihe on vain elettävä, voi toista.

Kuka puhukaan lumesta viime postauksessa ?
Miksei sitä näy missään ?
Musta on maa ja niin sileä, et monella on varmaan pylly kipeä.

Päätin kuitenkin säästää itseni siltä kokemukselta, joten hyppäsin (30 min kylmällä ja uskokaa tai älkää märällä pysäkillä odotettuani) bussiin ja jätin minulle rakkaan ja kaikin puolin kadehdittavan pyöräni töihin odottamaan noutajaansa.
Saa kai raukka odottaa maanantaihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)