perjantai 23. maaliskuuta 2012

Välitiedotus lukijoille

Pahoittelen suuresti tätä hiljaiseloani täällä blogin puolella. Tosi elämäni ei kuitenkaan ole niin hiljaista kuin täältä virtuaalielämästä päin katsottuna näyttäisi - Päinvastoin: en ole kerenny hengähtämääkään hetkeäkään viikon takaisen Sveitsireissun jälkeen.

Viime viikonloppu meni Rautiosaaren talvileirillä isosena ja nyt tulevana se menee SRK:n kuva-avustajille järjestetyllä kurssilla Reisjärvellä. Viikkokin ollu täynnä kaikenkarvaisia kyläreissuja, vauvan kattomisia, äidin ja isän hakemisia lentokentältä, sekä kaikkea muuta kivaa.

Olin eilen laittamassa Sveitsipostausta, mutta järjestelmä lagas nii kivasti, että päätin lykätä postausta viikonlopun jälkeiselle ajalle. Miksi kuitenkin voin laittaa välitiedotuksen, mutta en Sveitsipostausta? Vastaus on yksinkertainen: olen nyt töissä ja kännykällä netissä, mutta kuvat koneella ja kämpillä.. Tällä kertaa en valitettavasti satu omistamaan teleskooppikäsivarsia, vaikka ne tässä tilanteessa olisivatkin oikein mainiot kapistukset. Hankkis ensitilassa(?)

Mutta tältä erää, hyvää päivän jatkoa ja kuulemisiin! Pitkiä postauksia tulossa ja kuvia RUNSAASTI!! Huippua viikonloppua!

Ps. Kuvia kännykältä vähän fiilistä tuomaan ja postausta värittämään. :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)