maanantai 26. maaliskuuta 2012

Viikonloppujen vilinää

 Viikko sitten olin viikonlopun Rautiosaaressa talvileirillä isosena ja viime viikonlopun vietin Reisjärvellä kuva-avustajien kurssilla. Nyt kuvia niistä. I hope you enjoy!

Rautiosaaren leirikeskus 16.-18.3.
 Hilla laskee rahojaan. Ei kai Sakella meinaa kärsivällisyys loppua?


 Reisjärven kristillinen kansanopisto 23.-25.3.

 Pimeydessä tuikkii Apple!


 Reisjärvellä oli yhtä aikaa kurssit: kuva- ja lehtiavustajien kurssi, saksan, ranskan, englannin, venäjän ja ruotsin kurssit, sekä viittomakielen kurssit. Posket kuumottaen vieläkin, mietin jo tulevia kuvauskeikkojani, joissa tarvittaisiin eritoten näkemystä ja todella taidokasta kameran käyttöä. Ideoita ois nyt päässä ihan valtavasti, kunhan sitä pääsis niit vielä toteuttamaan. I hope that my fantasies come true as soon as possible!


2 kommenttia:

  1. Ovatko kaikki nuo ihmiset antaneet luvan laittaa itsestään kuvia nettiin?

    - Ihmettelijä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Usko tai älä, kyllä ovat. Tätä on kysytty minulta aiemminkin ja olen vielä enemmän huolehtinut siitä, että olen kysynyt luvan kuvan julkaisemiseen. Mutta kuten varmaan arvaat, kuvissa, joissa useampi henkilö esiintyy, on melko mahdoton kysyä heiltä kaikilta lupaa kuvien julkaisuun, mutta kuten näet, ei heidän kasvojaan kuvissa kovin näe. Kysyn aina kyseessäolevalta henkilöltä luvan kuvan julkaisemiseen, jos hän erottuu kuvasta jotenkin poikkeavalla tavalla. Kuten esimerkiksi kasvot näkyvät selvästi tai hän muuten selvästi erottuu kuvasta. Sinunkin kommenttisi on tärkeä, ihmettelijä! :) Näitä tarvitaan, jotta kaikki saavat kysymyksiinsä vastauksia!

      Poista

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)