keskiviikko 29. elokuuta 2012

Schooldays

I have no school today. All this day I have spent my time with English exercises. HUAH, but yes  that is funny! It's great study again! I must work sun to sun, but that student's work is. I study just for myself — don't for the others.

Downstairs in our apartment two men practice singing  truly promisingly. They will be the following representatives of the Finnish Eurovision Song Contest, certainly. :D There are people who really tipple also on Wednesdays, apparently. Stupid, I think.

Mulla ei oo koulua tänää. Oon koko päivän viettäny aikani enkun parissa tehden läksyjä. Hohhoijjaa, mutta kyllä - tämä on kivaa! On nii siistiä opiskella taas! Mun pitää tehä töitä päiväst päivään, mutta sitähän tää opiskelijana on olla. Opiskelen vain itselle  en muille.

Huoneistomme alakerrassa kaiksi miestä harjoittelevat laulamaan  todella lupaavasti.  He varmasti olevat seuraavat Suomen edustajat Euroviisuissa, sano minun sanoneen. :D On sitä näköjään ihmisiä, jotka oikeesti naukkailee keskiviikkoisinkin. Sairasta!







4 kommenttia:

  1. kyllä niitä on semmoisiakin jotka naukkailee ihan päivästä riippumatta. nimimerkillä niitä hoitanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin varmasti ja tiedän sen itsekin, mut nyt se on todettu naapurinakin. Nimimerkillä: Eipä-tuo-oo-oikee-kivaa-kuultavaa. :D

      Poista
  2. tosiaan on niitäki jotka naukkailee pitkin viikkoa. nimimerkillä: naapurissa lähimmät

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mm.. Sitä se on. Nyt onneksi ne vähän hiljenneet. Ei oo nyt kuulunu mitään vähä alle viikkoon. Jospa ne nyt siitä sitte. :) Eipä tota oo jaksanu valituksiakaa ruveta laittelee. Kyl sitä ulinaa hetkittäin kyl jaksaa sietää. :)

      Poista

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)