tiistai 18. syyskuuta 2012

Taivas rakoilee

Syksy tuo tullessaan outoa haikeuden tunnetta jonkin asian päättymisestä; se kuitenkin tuo myös tunnetta siitä, että jotain uutta on alkamassa. Minun kohdalla se on kai tämä opiskelu. Päivä päivältä se tuntuu yhä normaalimmalta, vaikka huonoja ei-tästä-mitään-tuu-päiviä kyllä sekaan mahtuu. Ehkä nyt tämä tunne siitä, että-kyllä-tämä-nyt-tästä-pikkuhiljaa on heijastusta siitä, että saimme parini kanssa tänää Sosiaalipolitiikka 1:sen ensimmäisen tehtävän päätökseen! Tälläsiaki päiviä tarvitaan kai saamaan opiskelijan selviämään myös niistä ei-niin-helpoista päivistä.

Syksy tuo myös mukanaan sateet. Taivas antaa vettä. Sitä sit tuli eile koko iltapäivän, illan ja viime yön. Siltä melulta en miltei saanu nukuttua. Heräsin vähän väliä kurkkimaan ulos, joko vesi ulottuisi jo ikkunan alle. Aamulla kai kuvittelin meneväni jollai kumiveneellä kouluun. Haha. Mitä nyt pikkusen seukki aamuna näki, et oli satanu, mut ei muuta ottaen huomioon sen, että edellis iltana ilmatieteenlaitos oli varottanu ihmisiä liikkumasta ulkona!




Ps. Meillä oli viikonloppuna TUPARIT. Niistä kuvia joskus .. :D

2 kommenttia:

  1. Tupareista kuvia heti! pilvin kuvat oon kyllä jo kattonu mut haluan nähä lisäääää!:) mulla ois sellanen toive et jos sais täällä blogissa nähä kuvia, miten se syksy suomessa etenee... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tupareista mul ei oo omia kuvia, mutta saan Pilviltä muutaman kuvan tänne laittaa, mut muutama lupa puuttuu ja Pilvin muokkaukset. :) Kuvia kyl tulos. :)

      Poista

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)