tiistai 29. tammikuuta 2013

Wedding & funeral





Oulun häämessut oli ihan kivat, mutta jäi vähä pliisu vaikutelma kuitenki loppujen lopuksi. Olis kaivannu enemmän vinkkejä kattaamiseen, koristeluihin ja muihin. Mm. kukkakauppoja ja kampaamoja olis voinu kans olla enemmän. Messut olivat painottuneet enemmän hääpukuihin, valokuvaajiin ja koruihin. Itelle ei ollu oikee apua mistään, ku hääpuku ostettu, sormukset hankittu ja paikan pällä oli vain muutama hyvä kuvaaja, joilla ei kuitenkaan ollut vapaata meijän hääpäivänä.

Nyt on sitte meillä jo valokuvaajaki ja kampaaja tiedossa. Varasin ajan Aapolle kahen viikon päästä kattelemaan sille pukua (saan sen vihdoin mukaan, kun ite ottaa ohjat käsiin). Nyt uskalsin tilata kengätki netistä, hui. Viel ois huntu suunnitteilla.







Rakas ukkini sai nukkua pois uudenvuoden aattona ja hänet nyt 26. päivä tammikuuta sitten siunattii nhaudan lepoon Kajaanin hautausmaalle mummin viereen. Kirkossa ja juhlassa adressien luvun aikana meinas vähän keskittyminen herpaantua, kun seuras yllä olevan siskon lapsen touhuiluja ja vekkuleita ilmeitä. Rakas 

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia taas sinulla, Aune-Kerttu. Lidiakin oli niiiiin ihana. Kiitos

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥ Kiitos äiti! (Koneelta löytyy monesti parhaimmat yksilöt ihmiskuvauksista, mut ku nii tarkkaa miettii, kenen kuvia viittii laittaa, ku pitäs kysyä aina, et voiko heidän puolestaan kuvaa julkasta.)

      Poista
    2. Totta. Näissäkin kuvissa kenties esiintyy henkilöitä, jotka eivät kuviaan internettiin haluaisi.

      Poista
    3. Nii, ei tosin kovinkaan tunnistettavasti. Mahdotonta vaan aina kaikkea ottaa huomioon. :)

      Poista
  2. Jos julkista blogia kirjoittaa, niin ei toisten kasvojen peittämisen mikään mahdottomuus pitäisi olla. Mielestäni kuvissa esiintyy todellakin tunnistettavasti ihmisiä. Sen ymmärrän, jos omista perheenjäsenistäsi julkaiset kuvia. Tai muistakin, jos lupa on kysytty! Epäilen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä tunnistettava ja mikä ei, nii se on kyseenalainen kysymys. Kuvista löytyy aina tunnistetavia henkilöitä, kun vain tuntee ihmiset. Ei kuitenkaan niin, että niitä kovin hyväksi voida käyttääkään. Sehän tässä se suurin juttu. Suorat pärstäkuvat on sitte ihan eri juttu. Siitä täytyy kysyä lupa.

      Poista

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)