keskiviikko 6. helmikuuta 2013

*Oispa taas päivityksen aika



Niimpä niin ja tosiaan  onhan mulla blogikin.

Mulla kouluhommia riittää, mut onneks alkaa olee loppusuoralla tää jakso. Alkaa jo tulee korvista ulos kaikki ryhmätyöhässäkkä ja muu. Tullu jo aika tutuks toi Oiva-intran palautuslaatikko. KRAAH! Ryhmätöitä tupattu sun sinne ja tänne  enää ees muistakaan mikäs ryhmätyö tälläkertaa on kyseessä. Voittaja fiilis, ku niskan päällä jo ollaan! Enää tentit ja THAT'S IT !

JIHAA! Olen muuten nykyään puoleksi auton omistaja. KRÖHÖM! Minäkö en ole omistanut autoa vielä koskaan elämässäni edes euron vertaa ja nyt olenkin puolen auton omistaja. Tänää saatii ajolupakin, ku saatii auto epäonnestamme huolimatta vihdoin katsastuksesta läpi! Ja nii se on DIUDI! Nii ja komia diudi onkin kyseessä. Häätyypi laittaa joku päivä täs vähä kuvia siittä!

Mutta oikein mukavat jatkot  oli tosiaan huippu mukavaa pitkästä aikaa kirjottaa tänne blogin puolellekin jotain! Jospa sitä taas jaksais vähä useammin päivitellä.. kröhömmm..

Ompa mulla blogikin, 
blogi vaikka pieni, 
jossa missä kuljenkin 
niin sinne johtaa tieni.

Oman kämpän konnella,
nyt pikku sormet raikaa,
näpytellen lieventävät
blogini tyhjää paulaa.

2 kommenttia:

  1. Ihania nuo kuvat, ylempi varsinki :)) ja hauska kuulla susta täällä jotain taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvaaminen tällä hetkellä taas aika nollilla, ku ei muka oo ollu aikaa. Tarvis jotai inspistä, ehkä uus kamera, objektiivi tai jotain? :D

      Poista

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)