perjantai 22. helmikuuta 2013

En tiä.

Nii-i!

Mulle tuottaa todella kovia vaikeuksia vastata kysymykseen: "Mitä sulle kuuluu?". On vaikea vastata toiselle, kun ei itsekään oikein tiedä. Joskus on vain semmoinen aika elämästä, ettei oikein tiedä mitä itsekään ajattelisi. 

Sitä paitsi kuka haluaa kuulla, että: "Huomenna on tentti, jonka jälken pitäski ruveta töihin ja tehdä muutama koulutehtävä, joiden deadline lähestyy uhkaavasti." ?

 Huoh, ei kukaan!

Koulu vaan on yleensä sellane paikka, ku sitä käy, nii se kyl osaa pyyhkiä muut ajatukset aika lahjakkaasti pois. Tai ainaki pimentää. Tuntuu, et ei oo resursseja muuhun. Nytki mun pitäs olla tekemässä ikääntymisen oppimispäiväkirjaa.. Kutsukortitki pitäs pikkuhiljaa alakaa tekemään. Jotenki vaa sille kuitenki ressaa kaikki, vaikka ei oikeesti ees ressaa  outoa.

Mut hei kaikki blogini lukijat! Tahdon, että luette ystäväni Päivikin pohdinnan blogissaan siitä, mitä hyvä kuva on. Nimittäin Päivikki osasi kertoa asian juuri niin kuin itse kertoisin. Haluan siis, että te kaikki luette tämän nimenomaisen tekstin. Sen jälkeen ymmärrätte minua kai taas hieman enemmän. Pääsette blogitekstiin tästä, olkaat hyvät!

Ja tässä kuvia.


Luenko?
 Joku lähti Sveitsiin ilman mua. Ihan järetön ikävä Sveitsiin. Ihan järjetön matkakuume!
8 kommenttia:

 1. Voi KeeKoo ompa huojentavaa kuulla että jollaki muulla on samanlaisia tunteita.Viimeisen puolentoista vuoden ajan mulla on tuollanen entiä-vaihe menossa ja on edelleen, mutta siihen tottuu. Peruna kerrallaan niin eiköhä se siitä :) p.s.Tykkään tuosta lumikolakuvasta! -milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä on välillä vähän en-tiä-elämää, mut välil haluis olla muuta, ku nii kaua jatkunu tälläne. Voi Milla! :)

   Poista
 2. Ja tuo Päikin pohdinta on huippu! :D

  VastaaPoista
 3. Heh, ihan sitä melkein ylpistyy :D Vaan ak, sulla on ihania kuvia! Tykkään erityisesti tuosta missä on nuo männyt... :)

  VastaaPoista

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)