sunnuntai 5. joulukuuta 2010

LÖH-MÖH-RÖH

Tulin perjantaina kotiin ja läksin Lumijoelle joululauluiltaan.. Ette arvaakkaan, oli niin ihana. Mie en oo ees tienny, että täällä on noinki ihania joululauluiltoja. Se ei siis ollu mikään tavallinen joululauluilta, jossa lauletaan yhessä vaan joululauluja, vaan sielä oli välissä kaikkia musiikkiesityksiä ja ku sielä oli niin paljo porukkaa, nii siitä lähti niin kaunis ääni, että tuntu, että sydänki laulaa mukana ! Mie vaan harmikseni huomasin, että olin viimeksi syöny koulussa ruuan (ja sitäkin niukasti) ja meinasin kuolla nälkään. Väliajan koittaessa, onnekseni ulkona myytiin MAKKARAA !! Ette voi tajutakkaan kuin hyvälle se maistu ! :)


Mie törmäsin siel kirkossa, aatelkaa LUMIJOELLA Pilviin, joka ei ollu vihjassukaan minulle olevansa lähellä Oulua ja päätettiin jutella sen tapahtuman jälkee, mutta Pilvi otti vaan ja hävis ennen ku kerkesin huomatakaan missä se oli. :( On siinäki kaveri ! :D No ei vaiskaa. :)


Sen joululauluillan jälkee Milla ja Päikki tuli meijän mukana Oulunsaloon ja meille yötä ! Oi että oli huippu saaha pitkästä aikaa immeisiä yökyllään.. Noo sitte seuraava päivä meni masistellessa, mökötellessä ja äksyillessä.. Hmm. iltaa kohti kuitenki olo sen verran parani, että pelasin jopa Mexican trainia :)


Tänään oon siis LÖHöilly, MÖHöilly ja RÖHkiny, TÄ ? Oon siis vaa kuunnellu kaikkia vanhoja kasetteja ja äänityksiä ja siin samal pelannu kännykällä... (onko UUTTA ?) (Kyl mie jossain vaihees luin Harry Potteriaki.) Mie nauroin ihan hirveesti yhelle vanhalle äänitykselle, jossa mie ja mun lapsuuenystävä äänitettiin kasetille meijän puhetta. Mie: "Mää oon tännää leikkiny vannin kantta ja te hoiti vauvvaa ja kävi kaupatta.." "Me oltii Pohjolan rannatta ja titte pohjolan koira tuli ja pulat toviaa käettä.." Fanni: "Titte mää-mää menin kottiin ja me syötiin jäätelöä.." "Me ruutan kantta käytiin pyöräilee ja työtiin jäätelöä.." :D Huumoria ajatella, että itekki on joskus ollu pieni ja kunno lellipentu. :) Mulla on hieno ääni :)

3 kommenttia:

  1. :D :D näitä on niin hauska lukia!

    VastaaPoista
  2. oiih mää näin sut siellä lumijoella! :D
    -Anonyymi

    VastaaPoista
  3. Hei mieki näin sut !! :D No hei, kuka sie olet Anonyymi ? :D

    VastaaPoista

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)