torstai 26. toukokuuta 2011

Leipuri Hiiva

Kuka on leiponu ja mitä ? Olen tässä viime päivät puuhaillu kotokotona äitin kans vähän noita juhlajuttuja, mm. leipomisia sunmuuta. Maanantaina aamulla alko pikkuleipähässäkkä ja kesti iltamyöhään saakka, kun ylioppilaslakit saivat lyyransa.


Tiistaina vuoroon astuivat suklaakakut ja minun osaltani kutsukortit kummeille. Huh, oli niissä värkkäämistä, vieläkun piti keretä tehdä ne nopeasti, jotta joutuisivat postiin samalla kertaa kun lähen uimaan soifan kans. Millakin tuli mukaan, ja oliko meillä mukavaa, mitä. Ainaki sai taas nauraa.


Keskiviikkona olikin sitten ensimmäinen työpäivä Scandicilla. Ai että ! Rakastan tuota työtä. Kyllä sen kanssatyöskentelijät ja hotellivieraatkin varmaan huomasivat, sillä hymyn vuorovaikutuksen seurauksista on monen vaikea välttyä. Sain työpäiväni aikana päälleni melkoisesti vettä, mutta totesin, ettei minun ainakaan tarvisi käydä suihkussa työpäivän jälkeen ! :) Tuli myös huomattua, että kyllä niitä valittajia, joka työpaikalta löytyy, se on vissi ! 


Illalla leivottiin suolaisia torttuja ihan konkreettisesti tuskan ja itkun kanssa (Sain ainakin tietää, että piparjuuri on vähän äkästä, ku sitä rupee raastamaan..). Vielä illalla hoksasin ruveta tekemään kortteja opettajille, kiitokseksi opetuksesta. Huh, oli aika rankkaa. Aamu sitten valkeni vuorostaan korttien kirjottamiselle. No olempa ainakin viisastunut yhen runon ulkoa oppimisella ja huomaamisella, miten yks runo voi tuntua ihan eriltä, kun ajattelee eri ihmistä. No mitäpä muuta sitä on tultu tehtyä siinä kirjottelemisen lomassa ? -Tiikerikakkuja kai - joku minun spesiaali tai jotain ?


Nyt on sitte varmistuttu siitä, että tämä Oulunsalonkoti lähtee kohta alta, ku kauppakirjojen tekeminenki lähestyy. Haikeudella ja jännittyneellä odotuksella sitä odotetaan, ku joudutaan saadaan valita omista tavaroista, että mitä säilyttää tai hävittää.

Viimeöinä ovat painajaiset vaivanneet, uni ei ole tuntunut unelta, ku on jotutunut potimaan, menisikö kampaajalle, olisivatko hiukseni liian pitkät, miten kuvaukset onnistuvat, missä KUVAAJA viipyy ?? ja sen sellaista. Vaikka unta olisi kaiken järjen mukaan ollut tarpeeksi, ei se aamulla siltä ole tuntunut - sama kuin olisi valvonut koko yön. Poies kaikki levoton ja koirallinen (?) yöllisyys. Tulkoon uni.

3 kommenttia:

  1. siistit kutsukortit! :) määki haluan tommosen! :D ja haluan päästä maistaan nuita lakkeja :D -Päikki

    VastaaPoista
  2. Voi Päikki, ku ne meni vaan kummeille :/ Ja sittenhän sie pääset maistamaan, ku tulet tänne juhlimaan ;)

    VastaaPoista
  3. voi että sää oot jaksanu värkätä ! aivan inania nuo lakit :)

    VastaaPoista

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)