lauantai 7. toukokuuta 2011

Vauhtiin kiihdytä ! HEP !

Sitä on sitte hypätty taas kelkkaan madettojanmeiningin osalta, ku ollu täällä Oulussa torstaista lauantaihin Valtakunnalliset musiikkilukiopäivät. Tiistaina alako tää 24/7 rumba, joten voinette kuvitella, etten mie paljo unta palloo oo saanu. No ei sentää, että ois ollu tylsää. Päinvastoin, oikein mukavaa. Harjotukset otti pattiin joskus, ku väsytti ja nälätti niin paljon. Tuossa perjantaina esitettiin Oulun Tuomiokirkossa Luigi Cherubinin Requiem ja tänään Madetojan salilla Sibelius-lukion kamarikuoron kanssa Lauantai-ilta ja Mul on heila ihana. 


Oli hieman säätöä, ku jouvuttiin viel tänään opettelemaan koreogarfia siihen toiseen kansanlauluun ja saatiin kuulla vasta tänään, että Sibeliuslaiset ei ollu harjotellu sitä Lauantai-iltaa ollenkaan. Noo, ne kyl veti sen mahtavasti heti prima vistalla suoraan nuotista ja kuulostipa jopa paremmalta, ku meijän kuorolla vajaan vuojen harjottelun jälkeen.


Nyt vähän haikee fiilis jatkaa täst taas eteenpäin.. Toisaalta kiva ajatella, että saa taas nukkua kunnolla. Mutta silti niin tyhjä olo tollasen hässäkän jälkeen. Hohhoijjaa. Haiku-runot vois olla ihan paikallaan :D Just ku alako tuntua tuon Sveitsin jälkee, et on tää Suomi ihan siedettävä paikka. Ois siisti tehä enemmänki yhteistyötä nuin tasokkaiden laulajien kans ! Hö, tyhmää. 


Huomenna ois nokka kohti Torniota, ku äiti ja isä joutuu häippäsee äitienpäiväksi taas kotoa, ku talonäyttö iskee taas siinä puolen päivän jälkeen. Surkia, ku just kerkesin ajatella, että huomenna ois mahtava nukkua pitkään. Ei siinä maanantai ja tiistai ois oikeestaan aika täysiä työpäiviä, ku pitäs tehä vielä jonkunlainen yhteenveto (muistiinpanoja kenties(?)) tuosta pääsykoekirjasta, sillä koe ois keskiviikkona. Hui, no sittenpähän sen näkee miten se meni, ku ne kertoo pääsenkö siihen toiseen vaiheeseen.


! HUOM ! HOX ! Jos kiinnostaa, niin teijän on mahollista katsoa hela musiikkilukiopäivät ( mm. sävellystyöpajan konsertti, lauluklubi ja ne meijän kansanlaulut [viimesenä] ) TÄÄLTÄ paitsi, jos haluatte kuunnella sen kirkkokonsertin (alussa Panis Angelicus sopraanon ja alton duona ja Ave verum corpus orkesterille), jossa meijän kuoro, Sibelius-lukion kamarikuoro ja Kuopion Yhteiskoulun musiikkilukion sekakuoro lauletaan se requiem, niin pääsette kuuntelemaan sen TÄÄLTÄ. Saanen vain huomauttaa, että se konsertti on nimellä MusLukioiden konsertti ja (HUOM) sijaitsee sivulla 1 / 2. 


Mutta pai pai vaan tältä kertaa taas, ku lähen ottaan vähän unta palloon. Ei siinä, oisin voinu mennä nukkumaan jo kuuelta, mutta mulla oli Milla-niminen ystäväni täällä kylässä, nii ei sitä viittiny ruveta koisaa vaa yksikseen :D Mutta sen taas totesin, että mun (empä-sano-minkä-niminen) nalle tuo kummasti helpotusta haikuiluun. Eikö vain Milla ? Ja jos että usko, niin kokkeilkaappa vaikka itekki ! (Suosittelen lämpimästi.) Oikeestaan se on yhtä hyvä keino poistaa haikailua, ku suklaa rakkaus-suruja, ellei parempiki, sillä se ei lihota. Sanokaa minun sanoneen. Hyvetiyöteli :)

6 kommenttia:

 1. Hallo! Was machst du in nächsten Wochenende? Ich würde mich sehr freuen, ob ich dich endlich hier bekomme!

  VastaaPoista
 2. Sieh mal, am Mittwoch gehe ich zumindest nach Tornio, um Kati zu helfen. Aber vielleicht komme ich am Freitag zurück, aber weiß ich nicht was dann. Ich habe gedacht, dass ich komme zu euch. Aber sehen wir !

  VastaaPoista
 3. Laulu Klubi, ei laulu-clup.

  VastaaPoista
 4. kyllä vain A-K :D juurikinnäin -milla

  VastaaPoista
 5. Hei ja vielä anonyymi, se ei oo laulu klubi vaan lauluklubi ;) :D

  VastaaPoista

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)