tiistai 31. toukokuuta 2011

Täältä tullaan välivuosi

 kut- .. sutuksi.

Niinku otsikosta käy ilmi, nii en päässy pääsykokeista hyvällä, en edes seuraavaan vaiheeseen. No, tällä kertaa näin, eikä aina tosiaan voi voittaa :) Ei mua nyt loppujen lopuksi edes harmita, nyt vaan pitää suunnitella, mitä tekee sitte ens vuojen. Sveitsi vois olla mainio valinta, mutta mua vähän pelottaa se, ettei siellä sit kukaan oo mua auttamassa suomeksi. Voi olla muutenki, että tunnen itteni kauhean yksinäiseksi.
Suunnitelmissa olis myös opistovuosi tai opiskelua avoimessa. :)

Sunnuntaina painajaiset muuttuivat todeksi: Sillä en TODELLAKAAN sietänyt enää hiuksiani. Itkin ja murehin, mietin ja märisin.. Ei ne hiukset siitä miksikään muuttuneet. Täytyi tehdä jotakin.
Jotenki kivasti seuraavana päivänä eräs kampaaja suostu jäämään vähän ylitöihin ja leikkaamaan mun ylikasvaneen letin enemmän siedettäväksi. Niistä tulikin sitten enemmäin kuin siedettävät, sillä niistä tuli ERITTÄIN hienot. Pidän taas hiuksistani yhä enemmän :) Lakkikin sopii paremmin päähän. 

Puku sai liittyä nyt kenkiin, koruun, uusiin hiuksiin ja yo-lakkiin :) Ihan hieno kokonaisuus.. Pelottaa kuvaukset..

7 kommenttia:

  1. Minuako pelkäät? Vai Juhoa? : D

    VastaaPoista
  2. Ei talvii pelätä..:D Välivuosi ei oo yhtää huono vaihtoehto! Elämässä ei välttis tuu toista välivuosi mahista.

    VastaaPoista
  3. no elä lähe sveitsii ku tullee ikävä :D no ei, ota vuojesta kaikki irti!

    VastaaPoista
  4. Pilvi,
    no emmie nyt SINUA pelkää :) Pelkään Juhoa, ku se on niin pelottavan näkönen :D :D :D Haha, ei Juho vaiskaan :)

    Ja Juho, niimpä eipä. Ihan hyvällä fiiliksellä sitä ens vuosi tallustellaan jossain muualla, ku Oulun yliopistossa :)

    Päikki,
    se onki varmaa semmonen, et jos fiilistä, rahaa ja uskallusta riittää nii vois olla koko vuojenki, mutta en usko. Joku lyhyempi aika sieläkin vois riittää. Saa nähä, mitä tuleman pitää..

    VastaaPoista
  5. Voin suositella opistoa erittäin lämpimästi!! Oma opistovuoteni, jonka vietin amiksen jälkeen, loppui vajaa kolme viikkoa sitten ja reppu on täynnä hienoja muistoja ja kokemuksia. :)

    VastaaPoista
  6. Opistovuos on kyllä hieno ajatus! en oo kuullu siitä muuta kuin hyvää.. mutta oottasin niin mielellään sua tänne..ei täällä niin yksinäistä oo ku tekemistä riittää..

    VastaaPoista
  7. Luultavasti tässä suunnitellaan kaikkia mahollisia vaihtoehtoja, mutta tuo opisto kiehtoo aika lailla, niin voi olla, että lähen ainaki puoleksi vuojeksi opistoon tammikuusta alkaen. Syksylle on jo jotain suunnitelmia.

    Silja,
    mua tekis niin paljo mieli Sveitsiin, mutta saas nähä, pitää suunnitella :D Voisin mie tulla ainaki käymään, jos ei muuta. Aber ich denke nach. :)

    VastaaPoista

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)