maanantai 9. tammikuuta 2012

Mistä tuntee joululoman ?

Niimpä, mistäpä mistä. Siitä ainaski, et ei oo kiire minnekkään. "Aikuisten joulu" kun vielä oli, niin pukin tuloon hautausmaaltakaan ei ollut kiirusta. Loman tunnistaa myös siitä, että väsyttää ihan MIELETTÖMÄN paljon. Kuitenki vaik yrität mennä ajois nukkumaan, jostain syystä torkut sinne kahen, puol kolmen kieppeille.. Sit heräät kahelttoist seuraavana aamuna ja ihmettelet mites sitä on näinki myöhään nukkunu..

 Taiteillut minä itse :)

Onneks on sentään arki ja työ, jonne palata ja tipauttaa ittensä taas maan pinnalle. Joululomalla en ole paljon aikaa liiennyt koneen käyttöön, saati uusien postauksien miettimiseen tai blogini päivittämiseen. Siitä sen tuntee - nimittäin sen joululoman.

 "Näil syömisil pärjätäänki sitte vaikka kas vuotta!"

Uus vuoski tärähti tos päälle ja sen myötä myös rahaa taivaan tuuliin. Hetken riemusta, räiskeestä ja ihalusta kai sitä maksaa mitä vain. Kai siinä on aika isona pointtina se rutiini ja se kuuluisa traditio eli perinne. Miten sitä muuten tuollaseen hössötykseen sortuis.

 Kuka se tässä sitte olikaan se KINGI ?
 Holmat sai lahjaks pelin nimeltä 7 wonders ja kyllä vaan SUOSITTELEN lämpimästi.
Hyvää uutta vuotta 2012 rakkaat ihmiset ja blogini lukijat ja seuraajat !

Nyt sitä on tosiaan palattu maan pinnalle tai oikeammin sanottuna kämpän hyytävälle lattialle, sillä tänään tämän pitkän ja rentouttavan (ainii, sen piti olla) joululoman päätyttyä oli tämän vuoden ensimmäinen työpäivä. Voitte hyvin kuvitella kuin hyytävän kylmä kämppäni on yli kahdenviikon asumattomana olon jälkeen. Hyrr.. Mittari näyttää tälläkin hetkellä vaivaiset 15,4 astetta. Onko tuo nyt ihmisasumuksien tavallinen lämpötila, mitä ? Koko ajan saa olla lisäämäs vaatteita. Viime yönäki jouduin turvautumaan fliisihousuihin ja Aapolta joululahjaksi saamaani hykerryttävän ihanaan ja lämpimään vilttiin, jotten paleltuisi yöllä kuoliaaksi.

Lomasta lomaan, kellä on seuraava loma jo tiedossa ? -En tiedä yhtään teistä, mut minulla nyt ainaki on. Varattiin siskonlapseni ja parhaan kaverini Sofian kanssa liput Sveitsiin maaliskuun alusta ! Jihhuu !! Kauhee matkafiilis iski. Ja nytkö pitäs jo ruveta miettii, mitä pakkais matkaan :P Noo, eipäs sitä viel ehkä. Jospa huomenna.. (?)

Ps. laittakaapa sitä kommenttiakin tulemaan KIITOOOOSSS ! :D Näin uuden vuoden kunniaksi katsoss.. :D

4 kommenttia:

 1. Hyvää uuttavuotta Aune :) Kiva lukea sun blogista välillä kuulumisia.

  - Mitra

  VastaaPoista
 2. Mitra, aivan ihana, että kerroit. Et uskokaan, kuin hyvälle mielelle tulin ! :D Harmittaa vain ku välil on nii mahotonta päivitellä tätä. Haluaisin päivittää every day, mutta en saa vaan aikaseksi mennä koneelle yms, yms. :) Kiitos kommentistasi vielä toistamiseen ! :D

  VastaaPoista
 3. Hyvä tää sun blogi! ;) Ja hyvää uutta vuotta vielä ehtii toivotellakkin! Ihania kuvia! Huomaa että olet kuvaaja tyttäriä :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, ihana kuulla ! :D Osaan arvostaa kommenttiasi, vaatimaton kuin blogin pitäjä olenkin. Pyydän nöyrimmästi anteeksi, sillä en jostain syystä ollut nähnyt kommenttiasi aijemmin (?) Kai huolimattomuuttani..

  Mutta vielä ERITTÄIN suuri kiitos kommentistasi ! Kiva, että pidät kuvistani ja blogistani. Toivoisin vain, että aikaa liikenisi enemmän blogini päivittämiseen. TACK !

  VastaaPoista

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)