torstai 26. tammikuuta 2012

Studioleikkejä

Dodih, ois sitte odotettua postausta tulossa. Tässä sitä on viikko asuttu siskon luona Hputaalla ja tehty kaikkee kivaa. Serkkuni ja erittäin hyvä ystäväni Timo tuli viikko torstaina lomille armeijasta, joten voitte vain kuvitella kuin kivaa me pidettiin koko aika sunnuntaihin asti. Kaikki ilo irti ! Nyt sitä on vasta muutama päivä oltu ihan virallisesti "kämpiLLÄ". Mutta nyt palataan kaks viikkoo taakse päin, jolloin tapahtui asioita, joista jo viime postauksessa vähän vihjailin.

13.1. Perjantai
Hoitoperheeni tulee hakemaan minua kämpältä. 
Ajamme heidän mummolaan Oulunsaloon, sillä täällä olisi lauantaina tarkoitus pitää pienimmän lapsen ristiäiset. Yövyn myös heihän luonaan.

14.1. Lauantai
"Lilian Elisabeth kastan sinut isän, pojan ja pyhän hengen nimeen. Amen." 

 Syömiset olivat mainioita ja erittäin spesiaaleja, sillä perheen Etiopiasta kotoisin oleva isä, oli tehnyt niistä suurimman osan. (Ruoka oli siis erittäin tulista)


Siinä kai tärkeimmät pe-la. Mainittakoon myös, että juhlissa oli ainakin 4 eri maasta tulevaa ihmistä, joten kaikki englannin ja saksan kielen taidot tuli aktivoittaa. Kun sitä englannin kieltä oli siinä jo 2 päivää kuullut vuolaasti puhuttavan, oli sanomattakin selvää, että lauantain päättyessä kieli soljui jo aika sujuvasti. Sunnuntaina Aapo saikin kuin saikin kuulla osansa englannin kielen taidostani ja sai ainakin tunnin oppitunninkin.

Jos muistatte hyvät lukijani, kerroin joskus joulukuun tienoilla, että minut pestattiin ottamaan kummilapsestani 1-vuotiskuvat. Kuvauskeikka viivästyi pahemman kerran, sillä kummilapseni sairastui ja vasta kaks viikkoa sitten sunnuntaina saimme vihdoin tehtyä sen: pystyttämään yksiööni amatööristudion ja ottamaan mainioita kuvia.

Lapsia ei todellakaan ole helppo kuvata. Rajauksien kanssa oli vaikeata. Perhepotretti se niist kaikist pahin olikin, koska siinä oli LPLI (=liian paljon liikkuvia ihmisiä). Mutta nyt: ENJOY ! (I hope so)
Ja vielä huomautan, klikatkaa kuvaa.

 "Onko Tala puhelimettaaa ?"


Kuka oli TÖTTÖRÖÖRÖÖÖÖÖ koko sunnuntain, ku nukku niin pitkään...

Kertokaa, mitä piditte kuvista. Muutenkin ois kiva saaha kommenttia.
Ja loppukevennykseksi:
 Kyllä rakkaus lämmittää -talvellakin (ja mun kämpässä!)

7 kommenttia:

  1. näistä tuli parempia mitä kameralla näytti:)

    VastaaPoista
  2. Ja kuules, noit kuvii on vielä paljon, paljon lisää ja ne on kaikki hyviä. Tietenki se ei oo aivan niin, mutta säästin melkein kaikki kuvat. Oli niin söpöjä <3

    VastaaPoista
  3. mää aina välillä käyn kattoo sun juttuja täällä :b hienoja kuvia taas, ja tuo loppukevennys oli ihana!:D

    VastaaPoista
  4. Anonyymi, kiva kuulla, että tykkäät ! Sitä tämmösenä vaatimattomana bloggaajana toivoo, et joku ees lukis tätä. Nää kommentit on niin kullanarvoisia. Varsinki, ku huono päivä iskee :D Oli kommentti mikä tahansa. Sitä vaan toivois, et ois enemmän aikaa laittaa tätä blogia ja kirjottamaan tekstejä. Me ihmiset vaan ny ollaan niin kiireellisiä (?)

    Ja vielä OIKEIN suuri kiitos kommentistasi ! Osaan arvostaa sitä !

    VastaaPoista
  5. Itse en mikään suuri kuvaaja ole, mutta nuissa yllä olevissa kuvissa, joittenkin kuvien kohdalla tuli mieleen, että tausta vois olla tummempi, jotta tyttösen pää erottuisi kunnolla. Esimerkiksi toisiks ylin kuva.. :) Hyviä kuvia joka tapauksessa! :)

    VastaaPoista
  6. Elle,
    sehänse täs vaikeinta onki, ku valkonen tausta ja valkonen pusero. :D Musta on kans vaikee kuvattava. Oikees studios sen taustanki sais paremmin erottumaan, mutta näin amatöörinä aika mahdotonta omas kämpäs saaha studiolaatusia kuvia :D Ja ilman mitään lisäsalamoita, taustavaloja yms. Kyllä mulla yks lisäsalama oli kameras kiinni, mut ei mitää muuta. Kiitos kommentista !

    VastaaPoista

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)