lauantai 4. helmikuuta 2012

Runebergin päivä & lauantai


Nyt hävettää! Nimittäin edellisen postauksen HDR-kuvat. Sillä ne eivät todellakaan ole mistään kotoisin. Nyt näette oikeasti, miten hienoja niistä voi saaha siis esimerkiksi. Huomaatte varmaan noist ylemmist kuvist, mitkä niitä ovat.

Paras ystäväni Sofia tuli mun seuraks täks viikonlopuks mun kämpälle. Ja tänään onki ollu ihan MAHTAVA päivä ja erittäin kiireetön sellainen. Sängystä ylös nousemiseen ei mitään kiirettä, eikä myöskään uimahalliin kävelemällä -lähtöön. Ois niin ihana, ku voiski olla aina tällasta, et ei mitään kiirettä minnekkään. Slow down - take it easy !

Ja nii, tehtii muute Runebergin torttuja. Elämäni ensimmäiset ja ONNISTU ! Vaikka oltii Sofian kaa keittiösä YHTÄAIKAA. Sais kyl ottaa The Historian kirjan esiin ja raapustaa sinne pari sanaa. Oli muute hyviä. Ei jää siis viimeseks kerraks. Saa tulla maistamaanki.

Illan päätteeks lähin viemään roskia ja vähän päätäni tuulettelemaan. Ettiin kaikkia pikkusia kinttupolokuja. Pelkäsin aluks ihan kamalasti, ku ajattelin koko ajan, et koht tuolt puun takaa hyppää joku seko ja tappaa mut tai jottai. Tielläni tapasinki poliisiauton, mut ei ne mua onneks ettiny, vaa olivat pysäyttäneet jonku liian kiirettä pitäneen auton. Siinä yks hyvä puoli täst kiireettömyydest.

Tuli seikkailtua siel ulkona sit viel pitkäänki, ehkä noin tunti. Ei nääs ollu puhelinta mukana. Tottumuksesta tilasin hissin 5. kerroksesta ja ku se oli alhaalla patistin itteni sittenki nousemaan KAIKKI portaat alhaalta 8. kerrokseen asti. Ku sitte tulin pimeään, hiljaiseen kämppääni ja napsautin valot päälle, niin tapasin kaks hyvin väsynyttä ystävääni kukin omalla tahollaan torkkumassa. Nytkin nukkuvat. Jos tästä itekkin pikku hiljaa.

                                 Hyvää yötä ja myöhästynyttä Runebergin päivää !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)