perjantai 17. helmikuuta 2012

Sodassa ja rakkaudessa



Viikko sitten saimme olla todistamassa ystävämme Timon valan vannomista Sodankylän Jääkäriprikaatissa. Alokkaat nimitettiin Jääkäreiksi. Häröilyltä ei tämä tärkeä päivä kuitenkaan välttynyt. Pojat tais olla vähä loman tarpeessa. Tais olla vähän liian rankka valamarssi n. -30 asteen pakkasessa.. Päivän päätteeksi munkkikahvit Sotkussa.

Loput viikonlopusta tais olla aika täynnä rakkautta, kun siskoni Nina tuli debyyttivierailulle poikaystävänsä kanssa. Sai silloin itsekin haeskella onneaan, ku toiset näytti niin onnellisilta. Onnea heille jatkossa!

Hei, mut palaamisiin. Tällä kertaa tällanen kuvapostaus. Seuraavassa postauksessa vihdoin ja viimein kuvia kohta puolen vuoden takaisesta studiopäivästä Pilvin kanssa. Kauniita unia!

3 kommenttia:

  1. hei tuo eka kuva on iha sika kiva, mite sää tuon oot tehny ? :) -milla-

    VastaaPoista
  2. Tuo eka kuva todellakin on hieno!!

    VastaaPoista
  3. Helppo nakki. Kolme peräkkäistä kuvaa yhdistetty erääl ohjelmal. :D Kuva on HDR. Kun mustavalkoinen, ei kovin erotu.. Sitä se kuitenkin on :)

    VastaaPoista

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)