keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Kyllä puhuminen kannattaa

Sain vihdoin netin toimimaan! Ei tarvittu, ku yks puhelinsoitto ja homma TOIMII!

Hoitoperheeni lähti lomalle Helsinkiin, joten koko loppu viikko vapaata. Toisaalta huomenna pääsen vast iltapäiväst vapaalle, ku pitää hoitaa aamulla toi ll-vaihe autokoulussa. Uskomatonta huomata, miten se kaks vuotta menikin näin nopeest. Lauantaina ois tarkotus lähteä viel viimeistä kertaa tälle talvel laskettelemaan. Tai no, jos tält lumisateelt tulee ees kesää ollenkaan.

Seuraavaks ois vuorossa kämpän siivoaminen. On siitä jo yli kuukaus, ku oon kunnolla asustellu ees täällä, joten eiköhän toi ois aikakin laittaa vähän paikkoja kuntoon. Mitä sitä nyt vähän tullu siistittyä, mutta kuten esimerkiksi imuroiminen, luutuaminen ja pölynpyyhkiminen on jääny tekemäti jo pitkän aikaa. Nyt ois aika saaha jotain aikaseks.

Ainii, ne pääsykokeet! Niihinki pitäs lukea. Kaks artikkelia läpikäytynä, ei tosin vielä ehkä sisäistettynä, mutta eiköhän tää tästä. Pitäs vaa saaha jotenki otettua itteä taas niskasta kiinni ja tosissaan ruveta pänttäämään.

Aurinkoisia kevät päiviä ja kesää odotellessa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)