maanantai 16. huhtikuuta 2012

No comments!

No comments! (eli ei kommentteja) on tämän viikon haasteena valokuvatorstaissa. Postausta oli kyllä muutoinkin tulossa, mutta tämä haaste sattu jotenki vaan niin kohalleen. Kommenttipalsta on viettänyt hiljaiseloa jo pitkän aikaa, vaikka käviöitä kyllä tilastojen mukaan riittää.

Olis mukava saaha jotain pientä kommenttia kuvista, aiheesta ja ajatuksista, mitä kuvani herättävät. Ei se niin suuri vaiva ole. Saan aina niin paljon itselleni niistä kommenteista, oli ne sitten miinusta tai plussaa.

Tällanen pikapostaus kommenttien toivossa. :)

10 kommenttia:

 1. Aiheena "no comments" on siitä hyvä, että siihen käy monenlaiset kuvat, kunhan ne jollain tapaa puhuttelevat. Tämä toimii, kaunis, onnistunut muotokuva nätistä tytöstä. On kaunis blogikin sulla muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ihana kun pidät siitä! Ja aivan älyttömän suuret kiitokseni tästä kommentistasi! Tuo kuvatorstain haaste osu juuri kohdilleen, ihan huvittava! Sattumalta vilkaisin kuvatorstain sivuille, ja huomasin, miten juuri tämä aihe sopi tämän hetkiseen blogitilanteeseen ja aikaisemmin jo valittuun kuvaan! Kiva kuulla, että kuva ja aihe toimivat juuri halutullani tavalla! Kiitos vielä kerran!

   Poista
 2. Muuten ok,mutta ihmetyttää tuo tarve luoda vaikutelma ettei oo rihman kiertämää päällä.Huomionhakua?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan katsojan silmissä toiki. Toinen näkee sen taiteellisena, toinen alastomuutena.

   Kuvaajana pyrin kuitenkin ottamaan eri tyylisiä kuvia, joten suonen, ettet pahastu. Kuvaajana pidän myös oikeutenani ottaa sellaisia kuvia kuin haluan.

   En näe tässä mitään huomionhakuisuutta, mutta ota se sellaisena, jos haluat. Minä pidän sitä taiteellisuutena.

   Poista
 3. Harmi,jos et kykene huomaamaan, miten itsekeskeisiä kuvasi ja ajatuksesi ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taiteesta voi olla monta mieltä. Huvittaa:) Ihmisillä on kuitenkin vapaus omiin mielipiteisiinsä, mut niistäki voi olla eri mieltä. Huolehiha sie vaa omist asioist. Eiköhän tuo ole minun oma ongelmani.

   Poista
 4. Ei kannata pyytää kommentteja jos ei kestä palautetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukapa täs on niin sanonu :D Yrittäny vaa sanoo sen, mitä ite ajattelee. Tulkintaaki vois vähän opetella:)

   Poista
 5. Onpa vähintääki omituisia kommetteja kyllä tässä postauksessa! Älä sinä A-K välitä, anna olla ja jatka kuvaamista - kuvasit sitten itseäs tai muita. Onneksi oot niin itsevarma että tommoset vähäpätöiset sutkautukset ei varmasti paina sua alaspäin. Oot huippu tyyppi ja kuvaaja :)

  t.Mitra

  VastaaPoista
 6. Oi Mitra, olet ihana. En välttämättä ole niin itsevarma, miltä päältäpäin saatan näyttää. Muhun vaikuttaa aika paljo tämmöiset jutut, mutta pohjimmiltani yritän kuitenki ottaa ne kevyesti. Tuskin yks negatiivinen kommentti mun kuvaamista voi estää. Mulla on kuitenki taiteilijan vapaus kuvata sellaista, mitä haluan! Taide on yks niistä asioista, joka jakaa rankasti mielipiteitä, enkä mä sille voi mitään. Onneksi mulla on vahva tukijoukko, joka kannustaa minua jatkamaan ja olla välittämättä turhasta. Kiitos tuestasi Mitra, on ihana saada sitä muiltakin kuin omasta lähipiiristäni. Merkitset minulle paljon!

  VastaaPoista

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)