tiistai 22. helmikuuta 2011

Lukemista, mässäämistä ja MUSIIKKIA

Kello oli 8:00, kun ihana herätysääneni pärähti soimaan. Ja koska nukkumaan meno oli vierähtäny vähän, niin eihän sitä ylös meinannu päästä millään. Jostain kumman syystä ponkasin ylös n. klo 8:55 ja olin hieman pettynyt: Ensimmäinen oikeesti lukemiselle varattu päivä ei alkanut täsmällisesti.


Aamupalan hotkittuani otin saksan kirjat esiin ja aloin paukuttaa kielioppia ja tekemään tehtäviä, jotka oli merkattu tehtäviksi perjantaihin kertaustunnille tehtäviksi. 


No alakohan sitä jossain vaiheessa tekeen jotain hyvää mieli, joten otin yön yli pakasteessa olleet viinirypäleet, sulatin suklaan ja pyöritin rypäleitä herkullisen näköisessä mönjässä <3 



Näitä palleroita sitten napsin siinä lukemiseni ohessa. (Keskittymiseni meni oikeastaan enimmäkseen herkkupalojen nauttimiseen.. (?)) Jossain välissä kerkesin tehä jauhelliha-makaroonia ja viipyä peilin eessä.. Oon kuitenki saanu tänään aika paljon aikaseksi (vaikken TODELLAKAAN niin paljon kuin kuvittelin saavani..). Ois tuossa vielä vaikka KUIN paljo oppimista, lukemista ja ULKOA opettelemista (mm. rektioverbit, heikot verbit, adjektiivin rektio YMS.),


Huomenna ois ruotsin vuoro. HOH. Senki kertaustunti ois perjantaina ja opettaja anto ihan TAUTISEN paljon tehtävää sinnekin, että saa nähä mitä sitä kerkee tehä. (Opettaja on hullu, jos luulee meijän saavan päivässä tai kahessa kaiken sen valmiiksi(?))

Maanantaina ois matikan kertaustunti, joten viikonloppu taitaa mennä matikkaa laskiessa.


Tänään oli niin paljon aikaa (?), että kerkesin jopa tehä yhen korunkin ! En vaan tiiä onko se lopullinen. Se on kyllä kaunis ku sitä kattoo, mutta ku laittaa kaulaan, nii se ei oikeen ihoa vasten sovi.


Muutenkin huomasin, että tulevaan Yo-mekkooni (, joka tulee olemaan punainen) pitäisi väsätä jonkinlainen punainen koru, joten saa nähä tarvinko tästä korusta muutamia helmiä (?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)