torstai 17. maaliskuuta 2011

Ich bin mit meiner Fleißarbeit SEHR zufrieden !

Was für ein scöner Tag ! Elämäni mahtavin päivä ! Erityisesti lukemisen kannalta. Ensinnäkin aamu oli mitä mahtavin kun huomasin nähneeni yöllä (ehkä saksankielisen äänikirjan ansiosta) unta saksaksi ! 

-Joo totta se maar on totta ! Voitteko kuvitella, minä tosiaan ajattelin koko ajan saksaksi ja puhuin saksaa ! Aamulla oli vaikeaa (oikeastaan lähinnä outoa) puhua suomea ja ajatella suomeksi (jostain syystä aivoni käänsivät ajatukseni aina saksaksi (?)).


Olin tänään kirjaston lukusalissa 8 tuntia putkeen ! (Lukuun ottamatta erästä happihyppelyä ulkona sekä kahvitaukoa.) Huippu fiilinki ! Tekis mieli mennä samantien tuonne saksan yo:hon. Kuitenki jännittää niin vietävästi, että maha ei meinaa saaha rauhaa perhosilta.

Omistin koko päivän saksan lukemiselle ja olen todella mielissäni että niin tein ! Voi olla vain, että koko päivän asioita päähän päntättyäni on se niin täynnä sanoja ja asioita, etten löydä sieltä oikeaa vastausta kysymykseen. Voisin ehkä kuvailla aivojeni tilaa sekavaksi kirjahyllyksi, sillä sitä se varmaan TÄLLÄHETKELLÄ on. 

Kuitenkin yöllä pääni pyörittelee asioita ja tekee töitä, joten voi olla hyvin mahdollista, että kunnon yöunien aikana aivoni järjestelevät hyllyn ja aamulla huomaan löytäväni asiat hyllystäni heti ensimmäisellä yrittämällä. Mistä senki tietää.


Jos ette vielä ymmärtäneet mitä tämän postauksen otsikko tarkoittaa, voitte käyttää joko google-kääntäjää apunanne tai luottaa saksan taitoihini. Vapaasti suomennettuna se tarkoittaa: "Olen TODELLA ylpeä ahkeruudestani !" 

Tämän päivän ansiokkaasta työskenelystäni voin sanoa, että olen elämäni kunnossa. Enempään en pysty. Kirjotukset saavat todella levätä tähän asti oppimiini asioihin. Enää en aijo lukea. Illalla sentään kuuntelen saksan kielistä äänikirjaa ja luen ehkä vielä vähän jotain sanoja. Ne saavat riittää. Huomenna saan vihdoin päättää pitkäjänteisen, 8 vuotta jatkuneen pänttäyksen ja siirtyä käytännön hommiin !

Ps. Rakastan sinua aurinko <3 Ich liebe dich, Sonne !
JK. Mitä pidätte uusista ilmeen muutoksista blogista ? Entä tykkäystoiminnosta ?
KOMMENTOIKAA !

4 kommenttia:

  1. Tykkäämistoiminto on kyllä tosi makee:D joo, oot vissii vähä lukenu. Onneks olokoo!:) itellä menny päivä vähä luumuillessa, että saa ny nähä miten huomenna käy. Tsemppiä huomiseen koitokseen!:D

    VastaaPoista
  2. Tinke,
    mainiota. Makee on ihan hyvä kommentti ! :D

    Ja kiitos vain. Oli se kyllä pitkäpiinaista hommaa, en väitä ! Koko ajan nenä kirjassa. Timo hei, kuule vielä vähän jotain sanoja kattelet, nii eiköhän se oo sullaki paketissa se lukeminen !

    Ja kiitos tsempeistä, toivotan myös sinulle PALION onnea koitokseen ja lykkyä tykö Tinke ! :D

    VastaaPoista
  3. Hurja, näitkö sä unta saksaksi? Määki haluaisin nähä :DD ko yleensä nään vaan niitä että mitä mää siitä kokeesta saan :DD Vähä sää oot ollu ahkera! :D Määki taijan kokeilla tuota kirjastossa lukemista, ko ei kämpillä oikein ota luonnistuakseen.. -milla-

    VastaaPoista
  4. Milla,
    mie tosiaan näin ! :) Oli aika hassua herätä ja huomaa ajatelleensa saksaksi. Nuo kokeen onnistumis unet on kyllä hyvin tuttuja. Tää oli vaan jotain ennen kuulumatonta.

    Ja Milla, suosittelen ! Oikeesti kirjastossa saa luettua paremmin. Varsinki sielä lukusalissa, ku siellä kaikki lukee !

    VastaaPoista

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)