tiistai 25. tammikuuta 2011

Joskus sitten tökkii..

Sunnuntaina tuli todettua, että ei KOSKAAN pitäsisi tehdä mitään väsyneenä.. Torniosta myöhään tullessamme Sveisissä asustava siskoni pyysi käymään meitä Skypessä. Noh, siinä sitten rupateltiin ja alettiin varaamaan mulle matkaa sinne Sveitsiin. No ensinnäkin luet saksankielistä sivustoa ja toiseksi VÄSYNEENÄ - voit hyvin kuvitella, miten raastavaa se voi olla.
Kun varauksen päätyttyä ja pankkikortin tunnuksen sun muut systeemit laitettua rupesimme tarkistamaan tietoja: "Lähtö 14.4. ja 21.4. --" "MITÄÄÄÄÄH !! Sehän piti olla 28. päivä!!!!" SEPÄ SE sanoi mummo keskellä peruuttamatonta ruuhkaa ? No ei kun näpit viuhumaan kirjottelemaan voisiko-vaihtaa-lähtöpäivää-viestiä.. Onneksi siskoni hoiti sen puolen ja jätti meille puolestaan kauhistelun ja voivottelun..
Voitte kuvitella, että ei kovin paljon ollu unihaluja sen jälkeen, mitä oli tapahtunut. No eilen (Ma) sitten tuli viesti, että asian voi selvittää tilaamalla uuden lennon, sillä he olivat peruneet edellisen varauksen ja laittamaan heille viestiä uudesta varauksesta. Illalla siis tilasimme uudet lennot ja pääsin testaamaan kykyjäni kirjottaa saksaksi TEITITTELEMÄLLÄ .. Hyvinhän se luonnistui. JA heti tänään tuli viesti, että asia on tällä selvä. Mulla meinaa silti olla aika paljon perhosia vattassa (mun tuurilla tässä voi tapahtua vielä vaikka mitä!).
Meidän koti on nyt siis valkoinen ! Tervetuloa lumen peittämään kotiimme ! :D
Mitenkä voisi kuvailla tätä ABI:n kauheaa sekamelskaa sekä pään sisä-, että ulkopuolella. Ensinnäkin mun pää on täynnä kirjotuksia (miten JAKSAN lukea yms..), sekä ABI että ABI-kampabiisien sanoja (,joita ollan nyt kaks päivää putkeen laulettu) ja tekemättömiä koulutöitä. Toiseksi mun pitäs ens viikolla jo muuttaa, enkä oo vieläkään (enkä tiiä millon) alottanu pakkaamaan tavaroita laatikoihin. Viikonloppuna ois muutenki tarkotus lähtä laskettelemaan, joten lauantaina ei mitenkää oo mahkuja pakata, joten jäljelle lähinnä jää perjantai, sunnuntai ja maanantai. Ei kovin paljoa (ei kyllä sen puoleen tavaroitakaan).
Huomenna on siis luvassa ABI-kamman paljastus, josta ois huomenna tarkoitus tehä postaus kera sekä parin videon että laulujen sanojen, mut saa nähä miten se onnistuu :) Joten huomiseen (toivottavasti) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)