maanantai 31. tammikuuta 2011

Reissu syötteelle


Aamulla 29.päivä klo 8:10 lähti bussi Oulun linja-autoasemalta isolle syötteelle, eikä fiilikset vieläkään olleet kohonneet. (Myöhemmin kipeäksi luulemani maha osoittautuikin vain ryöppääksi perhosia.) Pilvi, mie ja Milla noustiin asemalta kyytiin, mutta lopun porukan (11 kpl) oli tarkoitus hypätä Kiimingistä kyytiin. Kuitenkin kävi niin onnettomasti, että he nousivatkin toiseen tyhjempään bussiin, joten matkustimme meno matkan erillämme.
Kun SKIbussi kurvasi syötteen eteen, fiilikset alko vähän nousta (ei ne ollu kuitenkaan huipussaan) ja heti linkusta päästyämme hilipasimme noutamaan liput. Joukossamme oli 3 juuri-aloittanutta-kops-lumilautailijaa. Joten porukka hajautui aika moneks haaraks. Ekan laskuun piti tulla kaikki mukaan, jotta saataisiin kakki kuvaan (ajattelin otta kameran VAIN yhden kerran rinteeseen mukaan), mutta aloittelijamme eivät rohjenneet alottaa eturinteestä, vaan painuivat perherinteille. 
Rinteet oli hyvässä kunnossa, ottaen huomioon, että yöllä oli satanu (ja sato koko ajan lisää) lunta. Iltaa myöten lumentulo lisääntyi yhä ja oli melkein mahdotonta nähdä eteenpäin. Mettäreittejä ois ollu ihan huisin kivaa mennä, mutta huomasin, että normi rinteessäki alko oleen jo tarpeeksi haasteita päästä pystyyn, jos kaatu. Testasin mennä pikkusen matkaa mettäreittiä, mutta vihdoin sieltä päästessäni huomasin, että lautani oli TODELLA lumiLAUTA ! Nimittäin lauta, jonka päällä on aimo röykkiö lunta. (On muuten hyvin ärsyttävää yrittää päästä metässä pystyyn, ku käet uppuaa syvälle lummeen, koitahan sitten päästä ylös?)
Viimesillä laskuilla huomas myös tuulen voimistuneen, sillä alas laskettaessa kasvoja nipisteli kuin olisi teräviä piikkejä heitelty naamaan. Linkun piti tulla hakemaan meitä 16:15 ja lähtemään liikkeille 16:35, mutta bussia ei näkynyt vielä 16:41:kään. Kun vihdoin yksi busseista saapui paikalle, saatiin kuulla, että eräs busseista oli ajanut lumipenkkkaan. Bussissa saatiin sitte kuulla Hannua ja Kerttua STADINslangilla, naurua sekä hullunkurisia höpötyksiä. (Mitäköhän lie kaikki ajatelleet?) Mutta täytyy sanoa, että kyllä yöllä uni maittoi.
 Aamulla oli aika tuskaa herätä ylös, ku reissu tuntu JOKA paikassa ! :D Urheilija ei tervettä päivää nää :D Sunnuntai meni aikalailla löhöillessä, ja jotenkin aika niin vierähti, että lähdimme Pilvin kanssa liian myöhään asemalle ja Pilvi myöhästyi ikävästi parilla minuutilla junasta. (EI-tekevälle sattuu, vai miten se meni?) Saimme kuitenkin idean ottaa Salmelat käyttöön ja menimme odotus ajaksi Sallan ja Raitan kämpälle källäileen: "Voitaiskohan me Pilvin kans tulla käymään siellä kylässä, ku Pilvi myöhästy junasta, ja meijän pitää ootella, siihen asti, ku bussi lähtee asemalta"
No Pilvi pääsi onnellisesti bussin kyytiin, ja hyvästelin haikeana rakkaan ystäväni, mutta onnellisena pikaisen jälleennäkemisen toivossa (Pilvi tulee maybe Ouluun harjotelemaan). Meni taas yö ja tuli aamu, jolloin herääminen tuntui LIIAN vaikealta, mutta ajatus lukion viimeisestä MAANANTAISTA nostivat minut sitten vihdoin ylös.
Päivä oli ihan kiva (opastuksia preleihin ja YO-kokeisiin). Olin saanut pestin ottaa meijän luokkakuvan (kai johonki ABIvideoon?), joten raahasin myös kultani kouluun.

13 DAYS lukiota jäljellä !!

Ps. Huomenna ois äikän preli, ja oon koko ajan värkänny koneella kuvien kanssa (?) JA EDELLEEN kaikille huomioksi, KLIKATKAA ihmeessä kuvia, niin näätte ne isompina/KORKEA laatuisimpana !! Minua hyvin paljon ärsyttää, että nuo kuvat näyttää niin rakeisilta, mutta ei sillon kun KLIKKAAT !

7 kommenttia:

  1. Jotku ei päässy kuvaan syötteellä.:(

    VastaaPoista
  2. no niimpä. ku ei mulle kerrottu että tuollasta suunniteltiin! ))):

    VastaaPoista
  3. Noku toiset meni "harjottelemaan".. (?) :D

    VastaaPoista
  4. Nooh ihan hieno kuva kuitenki tuo porukkakuva:D

    VastaaPoista
  5. No eikö ookki ja äläs väitä vastaan :D (vaikken kyllä ite ottanu sitä :D) (Sillä sillonhan sitä vasta ylpee pitäs olla, KRÖHÖM,KRÖHÖM!!!) :D

    VastaaPoista
  6. mutta vähäkö oli mukava reissu, tollasia lissää, ja ko opin lautailunalkeita :DD -milla

    VastaaPoista
  7. Haha, siitä saaki olla ylpee Milla ;)

    VastaaPoista

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)