tiistai 11. tammikuuta 2011

Kolminkertainen kummitus

Hassua, miten oli vaikea olla kirjottamatta tulevan kummilapseni kastekorttiin "<3: Aune-Kerttu -kummitus". Olisi ollut kiva laittaa jotain huumoriakin, mutta päädyin perinteiseen (mutta tylsään) kummitätiin.

Sain siis sunnuntaina kolmannen kummilapsen, joka on sekin tyttö. Harmikseni Aurooraksi nimeämäni söpöläinen nimettiinkin Sara Oliviaksi (,joka mielestäni on sentään yhtä kaunis).
Saran ristiäisissä oli käytössä jo isoveljensä ristiäisistä tuttu kristallimalja.
Ostin söpöläiselle samanlaisen enkelin kuin kummitädillänsä. Hän oli ostanut rihkamakaupasta Turkissa käydessään. 
Enkeli oli kylläkin pienempi ja oikeata hopeaa. Ostoksilla vaihtoehtoja oli paljon, mutta loppujen lopuksi päätös oli helppo, sillä juuri tuo nimenomainen enkelikoru sävähti silmään/sydämeen. Koruissa oleva enkeli on JUURI (eikä vain melkein) saman muotoinen ! Minusta oli ihanaa ostaa jotain, joka yhdistää meitä kumpaakin.
Sara sai myös tosi söpön sormuksen "Kattokaapas, nyt se tyttö otti ja meni jo kihloihin!"
 "Aika pitkä tästä tytöstä vissiin sitten tulee" (Jos tuo pitää paikkaansa, ei se siinä asiassa taija tulla kummitätiinsä?)
Koulu alkoi. PLÄÄH ! : | Voin kyllä sanoa, että eilinen päivä oli suorastaan miellyttävä, mutta toista tämä päivä. Eka päivä, kun todella pelkään lakkini puolesta. Vaikka osaan saksaa käytännössä (puhua jotain småtalkia ja YMMÄRTÄÄ, mitä toinen puhuu), on HYVIN vaikeaa pärjätä YO:issa ! Aineet menevät PALJON paremmin kuin englannissa, mutta kuuntelut sekä kirjallinen osuus, ei oikein luonnistu ! Jostain kumman syystä mie aina valitten sen väärän vaihtoehdon? Tuo lukion saksa on TOSI vaikeaa. Hullun vaikeita rakenteita ja sanastoa. huh. Jotenki pitäs yrittää päästä senki YO läpi, sillä mie ÄÄLIÖ laitoin sen (enkä englantia) pakolliseksi, joten näin se vaarantaa koko LAKIN ! 
Jos haluutte testata kaikua, niin tervetuloa tänne meijän punaseen tupaan, sillä eilen täällä alotettiin remppa ja kaiku on USKOMATON. Pelottava aamulla yrittää hipsiä siellä, ku kaikki äänet kuuluu kaksinkertaisina. Joku harja tippuu lattialle, "OI sori!" ja korvissa pauhaa, "OO HILIJAA harja siinä!!" "Eikä sunkaa tarvi tippua mun käestä!"

Ens viikolla SKIbussilla LASKEMAAN ! WUHHUU ! :D Paikka, jonne mennään, ei ole vielä päätetty, sillä ihmisten keskinäisiä kiistoja ei ole vielä selvitetty "Ukkohallaan meneminen tulee PUOLET halvemmaksi." "Ukkohalla on HUONOpaikka!!" "Isosyöte on PALJON parempi ja sielä on ENEMMÄN rinteitä." "Ukkohallassa on enemmän rinteitä AUKI." (mitähän vielä?)
Tällä hetkellä tarvitsisin TOSI ystävää, joka vois tehä mun saksan aineen. Nyt on eka kerta millon oikeesti mun henkinen sekä fyysinen POWERI ei yksinkertaisesti riitä !

4 kommenttia:

 1. Lopullinen asia taitaa olla nii etttei me lähetäkkää sinne laskeen vielä ku pakkasta on luvattu semmoset reilut 25. Voi hampaat kalista jos meinataan lähtä. :)

  VastaaPoista
 2. Noni, hyvä näin. Sillä MIE tahon nukkua ! Kamala väsymys ! Tänään kaheksasta seittemään koulua ja 9 pääsen kotia ? TÄH ? :O

  VastaaPoista
 3. Uusi ilme on kyllä piristävä ja hieno :D Hih.. en vain voinut olla kiinnittämättä näin kielipoliisina että "kummitädillänsä, jonka hän osti rihkamakaupasta" hmmm... mistä kaupasta saa kummitätejä :D Hassu :)

  VastaaPoista
 4. Haha ! Pahoittelen, teksteissäni on taatusti pahempiakin virheitä ! :D Tuossa aivot kai ollu vähän pihalla, ku muistaakseni kirjoitin tekstin aika häthätää :) Mutta kiitos huomautuksesta, korjaan asian ensi tilassa. Kiva, jos pidät ilmeestä !

  VastaaPoista

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)