maanantai 17. tammikuuta 2011

Totuuksia suklaasta

Suklaa auttaa sydänsuruihin, sehän on todettu monen monta kertaa käytännössä, mutta onko sitä koskaan todistettu tutkimusten varjolla. 
Noo satuimpa tänään bongaamaan tietokoneluokasta lappusen, jossa sanottiin näin: Suklaa sisältää fenyylietyyliamiinia, samaa kemikaalia, jota aivosi tuottaa kun rakastut.
On siis tieteellisesti todistettu, että suklaa auttaa sydänsuruihin. Mutta entäs ne, joilla ei ole niitä ? Vastaus on päivän selvä: He rakastavat SUKLAATA !
Tänään on ollut kuvaamis-idea-rikas-päivä, jona oon vain yrittäny keksiä miten saisi hienoja kuvia. Tekis mieli lähtä ulos kuvailemaan, nyt kun on ideoita, mutta tuola on niin pimeää, ettei se taida tällä hetkellä onnistua.
(Klikkaa kuvasta, niin saat näkymään sen suurempana/parempana)
Mutta heippavain seuraavaan kertaan !
Eräs otos hullun hupaisasta viikonlopusta.

4 kommenttia:

  1. Valitan, sinun teoria ei päde :D Vaikka rakastanki suklaata niin sydänsuruja on muitaki ko suuri pettymys suklaalevyn loputtua ;)

    VastaaPoista
  2. Muttaku saa syödä suklaata, nii ei voi ajatella enää mitään muuta kuin sitä, miten vietävän hyvälle se maistuu ! :D Ja Pilvi haikailut on erikseen ! Niillä ei oo mitään tekemistä rakkaushuolien kanssa ! :D

    VastaaPoista
  3. Voi että sun kanssa! :D :D

    VastaaPoista
  4. Mitäs ettää nyt Juho ? :D :D

    VastaaPoista

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)