perjantai 8. lokakuuta 2010

Haikailua ja iloista jälleen näkemistä !

Hohhoijjaa. Mitä sitä muka kaipaa, TALVEA ? Lunta ? Uutta puhtia ? Vai mitä ? Aina jotakin haikalee, ei vaan tiedä mitä. Se vie kuitenki mielen niin alas, että on vaikee iloita. Vaikkakaan mie en yleensä kauan murhehdi. :)






Oli aivan uskomattoman yllättävää kuulla luokkakaverilta, että 1. vuonna lukiossa ollessani, vaihto-oppilaana ollut Japanilainen tyttö on tulos käymään Oulussa ja meijän koulussa ! Mie vaan et MITÄÄÄÄÄ ? OIKEESTIKKO ? Ette arvaakkaan, ku seuraava tunti meni ihan ohi, ku ajattelin, et kohta nään sitä !! :D

Voi ja sitten mie bongasin sen ruokalassa ! Ette voi ymmärtääkkään, kuinka ihanaa se oli, ja kaikki haikailuni oli TIPO tiessään ! Niin mahtava persoona ! Iloinen, nauravainen ja elämänhaluinen, aina positiivinen ja huoleton ! :) Voi ku itekki vois olla aina huoleton !

Se tyttö asuu 4 vuotta tästä eteenpäin SUOMESSA ! Se opiskelee täällä, joten mie voisin jopa nähdäkin sitä ! Voi että ! Hän sanoi tulevansa viettämään Joulua Ouluun ja aijotaan nähdä silloin ! Voi että, mie aijon kyllä järjestää aikaa sille ! Mie ku luulin, et tuskin nään häntä enää ikinä. Mutta mikäs on opetus: "Älä sano koskaan EI koskaan!" Ja se kyllä pitää kutinsa !

Mitä se haikailu on ? oikeesti, sitä on niin vaikea määrittää, ku ei tiiä itekkään. Eilen sängyssä mietin jotain ruonon pätkää siitä haikailusta ja keksin vähän alkua, mutta en mie niitä enää muista. Äiti herätti mut tuntia aikasemmi aamulla, ku ois pitäny herätä, niin herääminen tuntu paljon helpommalta ! Voitteko uskoa !

Näin viime yönä jotain hyvin hullunkurisia unia ja ihmeellisiä yhdistelmiä yms, yms. mutta sekin on niin ihmeellistä, että niitä ei todellakaan enää muista jälkeenpäin, jos ei oo kellekkään sitä aamulla ekaks kertonu. Ois vaan niin kiva joskus saaha joku unipäiväkirja tehtyä ja sit siel ois kaikkia hyvin mahottomia unia ja sais nauraa niille jälkeenpäin. Olis mahtava ku ois semmonen unentallennin ! :D

Ku tulin kotiin, oli äiti ja isä tilannu kebabit ! Ai herkku ! Maistu niin ÄLYTTÖMÄN hyvälle ja ku oli niin ääretön nälkäki, että sitä ois syöny ihan loputtomiin.

Onko kukaan vielä miettiny syysloman viettoa. Mie oon, ku kuulin, et äiti ja isä on menos Rovaniemelle hoitaamaan lapsia ----> täytyy itse keksiä jotain kivaa tekemistä. Meillä on ollu tapana joka syysloma käydä Pyhätunturilla siskoni ja hänen miehensä mökillä, vaellella luonnossa ja nauttia saunasta ja luonnon rauhasta ! Mutta ehkä sitä on joskus ihan hyvä tehä jottain muutaki välillä. Mietin et matka Tornioon vois olla ihan kiva. Jos Pilvi tulis tänne, kelpais minulle ! :) Sitä ennen me kyllä tullaan Sofian kans Pilvi käymään siel Torniossa.






Tiiättekö ihmiset, mie pian tylsistyn kirjottamaan tänne, jos te ette laita kommenttia ! :D Ois kiva tietää ketkä tätä blogiani lukee. :) Voi että, mulla on niin iloinen mieli sen Japanilaisen tytön näkemisestä ! :D En ois halunnu päästää sitä ollenkaan menemään ! No joo, It's life ! :D

Muuten vielä parisanaa kuorosta. On hyvin tyhmää, ku kuoron jälkeen kaikki ne siellä laulettavat laulut pyörii viikko etteenpäin päässä ! Sitte ku viikon päästä on kuoro uuestaan, niin ne soi vielä kovempaa. :) Nyt ku on ollu 2 viikon tauko, niin on päässy unohtumaan ne. (ei tietenkään ihan totaaalisesti unohtunu, mutta ymmärrätte kai, mitä tarkotan.) No joo, pitää ajatella positiivisesti: Nyt ne soi päässä taas ! :) (Tuli mieleen laulu: "Nyt joululaulut kaikuu yössä taas ja kynttilätkin loistaa valoaan.." (Joulu joka päivä) )


On muuten kummallista, että mulla on ikävä talvea, mutta en odota joulua, enkä todellakaan kuuntele vielä joululauluja ! Normaalisti tässä vaiheessa oon TODELLAKIN kuunnellu jo joululauluja. Hassua, en vois kuvitellakaan vielä kuuntelevani. Tulee jotenki ahistunu olo, jos jossain kuulee joululauluja tai jotain sinne päin, esim. jos joku hyräilee jotain joululaulua.... Lukuunottamatta sitä, että itselläni pyörii välillä päässä laulu: "Kuusen kotiin tuoda saamme", mutta se ehkä johtuukin siitä, että puhelimessani on se Aku Ankan äänellä laulettuna ja oon kuunnellu sitä ahkeraan otteeseen, ku se on niin HUUMORIN kuulone ! :) Ois kiva, jos tänne vois liittää sen, mutta näköjään tänne voi liittää vaan kuvia ja videoita. Harmi, ois ollu hauska laittaa se tänne, niin teki oisitta kuullu sen. (http://www.youtube.com/watch?v=3IfeuQ6Ayos) tuossa on jotain esimerkkiä siittä. :)

Mutta nyt ku VIIKONLOPPU alko, niin ajattelin, et ois ihan kiva, ku ei menis ihan koko aika menis täs tietokoneella istumiseen, niin voisin rauveta lopettelemaan tätä tekstiä ! :)

2 kommenttia:

  1. ku on VIIKONLOPPU nii määpä tiijän yhen hyvän vaihtoehon sile koneelle istumiselle: tuuppa tänne päii (:

    VastaaPoista
  2. Haha, tuun sunnuntaina, ku meillä on talon näyttö :D Jos nähtäs vaikka sillo :)

    VastaaPoista

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)