maanantai 11. lokakuuta 2010

Miks mie taas menin sanomaan..

Niin tosiaan ! Miks ihmeessä menin sanomaan, että en vois kuvitella kuuntelevani joululauluja. Eräs ystäväni sanoi hyvin mielissään kuuntelevansa joululauluja ja sanoin ihan pätevästi, että "miten voit nyt jo ? En ite vois viel kuvitellakaan kuuntelevani!" Ja katohan hetki siittä, niiin olin jo ihan mielissään kuuntelemassa jotain seedeetä. No kuuntelin sitä kyllä äääärettömän hiljasella ja luin samalla kirjaa, että nii. No seukki aamuna viel kuuntelin. No nyt pyörii päässäni koko ajan "Oi saavu jo Immanuel.." tai "Puernatus in Betlehem.." Hoh. :)

Muuten, onko kenelläkään esittää minulle jotain projekti kuoroa, johon pääsis laulamaan nyt jouluna ? Kaipaisin niin jotain tasokasta kuoroa tai ainakin semmosta, missä sais laulaa joululauluja. Ku meijän kuorossa ei KOSKAAN lauleta joululauluja ! Aina vaan sitä Maa on niin kaunis.. Höh. Oikeesti sanokaa, joku projekti kuoro, johon mut voitaisiin ottaa mukaan ?

Ois kiva laulaa joskus Mozartin Requiem tai Händelin Messias ! Voi että. Me laulettiin viime vuonna jossain joulukonsertissa Oulun tuomiokirkossa mejän kuoron kans se Händelin Messiaksen Hallelujah -osa. Oli aivan mahtava projekti ! Viime vuonna me koulun kuoron kans laulettiin myös Gerubinin Requiem Cantio Laudis -kuoron kans. Se oli elämäni mahtavin prokkis ! Mie vaan nyt kaipaan jottain kuorossa laulamista, ku meijän koulun kuoro, on sitä mitä se on.. Hoh. Kaipaisin jotain vähän tasokkaampaa ja monipuolisempaa ! 

Sunnuntaina oli tääl Oulun suunnalla ainakin ihan JÄÄRRKYTTÄVÄ myrsky ! Sillonhan oli Aleksis Kiven päivä, joten meil oli lippu salos. No ku mie kurkkasin ikkunasta, nii mua oikeesti rupes hirvittään että se lipputanko katkeaa ! Ihan oikeesti ! Se huoju ihan hirveesti. No sitte me autolla yhen pellon ohi ajettaessa huomattiin HIRRRVEE lauma joutsenia siel pellolla ! Niitä oli oikeesti kymmeniä sielä ! Siihen vaan ois tarvittu isompaa objektiivia, että ois saanu zoomattua sinne asti ! Joten en saanu kovin hääppöstä kuvaa siittä !
Oli muutenki se sunnuntain NIIN kylmä päivä ! HYRR.. Tänään on ulkona ollu aika kiva auringon paiste, mut sehän on selvä, ku kotia pääsee, niin ei siitä auringon paisteesta ole enää mitään jälellä, meinaan siis, että eihän se enää tähän aikaan paista.. Harmi. Ois kiva ollu saaha jotain aurinkokuvia. Mutta jotenki kylymällä ja harmaalla ilimalla, ei hirveenä kiinnosta lähtee ulos kuvaileen, ku palelee niin paljon. Pitäis laittaa toppahousut ja -takki päälle, että siel tarkenis :P Saa nähä, jos tässä vielä illan päälle kävis kuvailemassa.

Tuo kuvaaminen tommosella järkkärillä on niin ihanaa, ku siinä kuvaamisessa unohtaa kaikki ongelmat, murheet ja opiskelupaineet, joten se on siinä mielessä myös rauhotuskeino mulle. Se on myös mun harrastus. Mie en niinkään ota niitä kuvia, että ne ois kauniita (no periaatteessahan siinähän se pointti onki, mutta se ei oo siis TÄRKEIN) tai että ne ois muisto jostakin tai nillä sais ylpeillä tai että sais blogiin hyviä kuvia, vaan se että nauttii sen kameran kans kulkemisesta ja sillä kuvia ottamisesta. Se on jotenki niin terapeuttista. Ei tarvi mitään muuta terapiaa. :) Sitä paitsi, siinä tulee iloiseksi ! :)

IHANAAA ! Minulla on KARKKIA ! :) Vois nyt alkaa nauttimaan karkista ja vaikka antaa itselleni periksi kuunnella jokin muu kiva jouluseedee. :) Sitten vois tehä nopeesti matikan läksyt ja mennä nukkumaan ajoissa.
Ps. Nukuin viime yönä n. 10 tuntia ja mua väsytti SILTI ! :O Eikoo hullua ?!

4 kommenttia:

  1. mikäs toi alin kuva on? :D äitin mielestä tulin muute aikasin kotiin ja omasta mielestä myöhään... hmm. ja niistä joululauluista, ei kiitos vielä :D

    VastaaPoista
  2. Tuo on viime jouluaikaan Juhan siskolla. Siinä musisoijjaan (Soitettiin jotaki joululauluja) :) Oikein mukavaa oli. :P No tulipahan historia kirjoihin kirjottelemista! :D

    VastaaPoista
  3. no jotenki osasin yhistää jouluaikaa, jostai syystä :D ihana kuva tää :)

    VastaaPoista

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)