tiistai 5. lokakuuta 2010

Terve vaan kaikille !

Tervetuloa elämäni ensimmäiseen blogiin ! Koitan pistää tänne juttuja kunhan kerkeän kerron juttuja päivien tapahtumista ja liitän kuvia. Tää blogin luominen taisi olla uuden järjestelmäkamerani ansiota/syytä. Vieläkö oppis käyttämään tätä pesäkettä :) Noo eiköhän tää tästä. Blogi ei ole vielä ollenkaan haluamani tyylinen, eikä se ole vielä puoleksikaan valmis, joten älä hermostu. Mie koitan tätä viimestään huomenna vähän tuunailla.
 Uusi kamerani ei ole vielä tullut, joten päätin tänään vanhalla ixuksellani ottaa muutamia kuvia pitkällä valotuksella. 
Haaa, innostuin siitä niin paljon, että siihen vierähti vähän enemmän aikaa, kun oli alunperin ajatellukaan. Ja aika kivoja kuvia sainkin. 
Siskonlapseni eivät aina vaan meinanneet pysyä paikoillaan, niin ideat vähän muuttuivat, enkä saanut ihan haluaamaani näköistä kuvaa. No. Lapset on lapsia, eikä niitä voi kangistaa paikalleen, vaikka tahtoiski ! :) Tuo on vain hyvin jänskää ku tuossa saa vaik miten hauskoilta näyttäviä jutttuja :) Ajattelin, että ois vain huisin kivaa joku yö/aamu mennä joku lakana päässä ulos pistää kamera jalustalle ja pitkälle valotukselle, niin sais ihan mahtavia kummituskuvia. Noo päätin tänään kuitenkin jättää sen kamerani saapumisen jälkeiselle ajalle, jotta vois saaha viel parempia kuvia. :)

Jaa, jaa. Ajattelin tänään tosiaan mennä aikasin nukkumaan, mut tässä sitä ollaan tekemässä jotain BLOGIA. Unbelievable ! Huomenna 6:45 herätys. ah IHANAA ! :) No joo, mut torstaita ootellessa (alkaa vasta klo 13:15) ! PARASTA ! Tällästä sitä on olla ABI ! :) Tai no en tiiä, moni mun luokkalainen on ihan tuskassa tän jakson kanssa. Yhellä kaverillani on jopa 11 KURSSIA ! Hullua. Mulla vain vaivaiset 3 :) Mitä ottavat niin paljon kursseja.. Joo eiköhän sitä lähtä nyt nukkumatin maille ! Kauniita unia, Sleep well !

Ps. Kiitos jo etukäteen kommenteista ja selailusta. :) Tosiaan, kuvasta klikkaamalla, näet sen isompana.

3 kommenttia:

  1. senki hönttänä : DD Kannattee muuten lisätä tämä blogilistalle, sieltäki saattaa joku eksyä lukemaan. Siis www.blogilista.fi

    VastaaPoista
  2. Hahaaa ! :) Yksi lukija AINAKIN lisää ! :P Joo vois pistää. :)

    VastaaPoista
  3. Sitäpaitsi Pilvi, sie ite olet HÖNTTÄNÄ ! :D

    VastaaPoista

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)