torstai 14. lokakuuta 2010

Varjakan satama

Me siis lähettiin äitin ja isän kans karkuun, ku meillä oli näyttely meijän talossa ja paettiin tonne Varjakan satamaan. Siellä oli ihan hullun kylmä ! Oikeesti ! Siellä oli niin kova tuuli, niin se korvensi sitä kylmyyttä entisestään ! Siellä oli ainaki -5 astetta, jos ei enempi. Auto näytti -2, mutta se ei ota sitä tuulen kylmyyttä siihen mukaan.. Halusin kuitenki kuvata, niin tein sillee, et kävin n. 40s-2min ulkona ja ---> autoon. Ja taas 40s-2min ulkona ja ----> AUUtoon ! :D (Autossa:"hyrrrrrrrrrr")


Sielä veessä oli tollasta vaahtoa, kivan näköstä eikö ? Tekis mieli mennä uimaan ? :D

Tuo aurinko paisto tuolta pilvien välistä niin kauniisti ! Siitä ois voinu saaha viel hienompiaki kuvia, mutta oli niin hirveen kylmä, et näpit jääty. Nuo veneet on muuten tosi kauniita. :)




Minusta oikein edustava kuva Oulusta: Oulun PaperiTEHDAS ! :) Oikein saastuttava kuva :D

Nuita aaltoja on muuten hyvin mukava kuvata, niistä sais vaik kuin kivoja kuvia, harmitti vain, ku oli niin kylmä eikä kumppareita jalassa. :(



Mielestäni, kivan värinen kuva ja kuvaa myös tätä syksyä: Tuuli ja värikkäät lähdet.


Nää kuvat on niin kivoja, tyhmää silleen näyttää, kuin erivärisiä nää on, muttako nää oli niin kivoja kumpiki, enkä osannu päättää kumpi ois hienompi, niin laitoin kummatki. :)


Mielestäni kaunis kuva. Kuva on siis otettu liikkuvasta autosta. Tykkään tästä asettelusta, tuo sähkölanka laskeutuu tossa kivasti ja samalla kuvaten tätä nykypäivän yhteiskuntaa: me ei voida elää ilman sähköä. (Ehkä sen vois sanoo kauniimminkin, mutta en oo saanu taitoa kirjottaa kovin "kauniisti, lyhyesti ja kuvaavasti") :D

Lähdem tänään Tornioon, joten on siis viikonlopppu taukoa. Että palaillaan astiaan sitte vklp:n jälkeen. :)

4 kommenttia:

  1. Isosisko vähän kommentoi :). Tuosta horisontista, niin sitä kannattaa vähän tarkkailla, että on suorassa. Hieno alku ja näkemystä, onnea etsimiselle, kuvaamalla vain oppii!!

    VastaaPoista
  2. Ei nois missään oo horisontti vinossa, lukuunottamatta tuota yhtä, mut senki voi koneella suoristaa. Eikä tossa kylmyyessä paljon mitään horisonttiviivoja oikeen kerenny tarkkaileen, kuhan vain räpsäilin kuvia sen kun kerkesin. Sitte vast koneella kattoin, minkälaisia niistä tuli..

    VastaaPoista
  3. kivoja kuveja :) varsinki toi lehtikuva

    VastaaPoista
  4. Kiitos. :) Mie pidän erityisesti tosta viimesestä. :) Klikkaamalla näkee siis isompana. :)

    VastaaPoista

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)