keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Tylsistä tylsin päivä ja ÄRRin PURRin..

Olipas aamu. Heräsin siinä 6:45 hyvin unisena ja ajattelin vähän rauhottua ja herättellä siinä ittiä. No torkku soi vielä ja pistin sen pois ja ajattelin, että kyllä mie täst nousen. Hmm, jotenki kuitenki yhtekkiä säpsähin ja kattoin et KÄÄÄK, kello on jo 7:25 ja kohta pitäs olla jo pysäkillä. Noo. Ei kun vaatteet päälle, pari viinirypälettä kurkusta alas, muutama Alpen laukkuun ja menoks. (Äläkä ees kuvittele, että oisin hiuksia missään vaihees kerenny laittamaan) No saavuin läähättäen pysäkille 7:33 ja bussi tuli vasta 7:39 !! Joten hullun lailla kiirehtimiseni oli ollut TÄYSIN turhaa. Hö.

No mitenkäs muu päivä. No joo, ehkä on liian jyrkästi sanottu, että oli tylsistä tylsin päivä, mutta PITKÄ- ja VETEISELTÄ se ainakin tuntu. No eka tunti oli yhteiskuntaoppia, jonka tunnin alussa vetasin hiukseni kiertoletille. Tunti meni keskustellessa Suomen yhteiskunnasta (ja meillä olikin mielenkiintoiset keskustelut).

Seukki tunti oli siis hypäri, vaikkakin käväsin Abien LAASOA:n (Laulu ja soitto) tunnilla ja laulutunnilla. No sitte oli MATIKKAA, joka saa mut aina iloiseksi. Joten ei se niin pahaa ollu. No ruokailun jälkeen sitten tuli hullu halu kotiin ja blogiin kirjoittelemiseen. Tunnin viimesellä kymmenellä minuutilla, en meinannu enää pysyä paikallani. Heiluin koko ajan ja hölötin.. ja klo tuli 14:30. WUHHHUU ! Kotiin !

Varautukaa ! Nyt tulee suoria kiukunpuuskia ! Minua sitten raivostuttaa noi BUSSIT. Olen siis saanut taistella niitten kans TOSI paljon, ja nyt viel enempiki ku en pääse suoraan bussilla kotiin, ku vast varttia vaille viis. Asian hankaluuden vuoksi otimme yteyttä matkahuoltoon, jotta bussit tekisivät sen verran yhteistyötä, että toinen bussi oottas toista, että matkustajat pääsisivät jatkaan matkaa toisella bussilla. Sieltä sanottiin, että pitää vaan ilmottaa kuskille, että sen soittais niitten esimiehelle (semmoselle, joka tietää, kuka on missäkin vuorossa töissä) , että toisen bussin pitäs oottaa, jotta matkustaja vois vaihtaa siihen bussiin. Ja sitten tämä "esimies" soittas kyseiseen bussiin, ja käskis sen odottaa. 


Olin valmistellut hyvän puheen asiasta, mutta kun bussi lähstyi ja huomasin, että ratin takana oli NAINEN, kaikki alkoi tuntua typerältä ja en olis halunnu sanoa sille mitään. No, mie kerroin asiani/tarinani ja että voisko hän mahdollisesti soittaa siitä. -"No, en minä tollasesta mitään tiiä ! Ei MEILLE bussikuskeille mitään TOLLASESTA oo kerottu !" Vastas kiukkunen naisääni. No mie sit et, kai se pitäs soittaa sille yhdyshenkilölle, jolla on yhteys kaikkiin busseihin. -"En MINÄ tiiä mihin mun MUKA pitäis soittaa" Aivan niinku mun ois pitäsny tietää, minne SEN ois pitäny soittaa. Mie vaan yritin sanoo, et joo ois ihan kiva, ettei mun tarvis kävellä monia kilometrejä ja pääsisin kotiin. Tää ROUVVA bussikuski, ei tehny ELETTÄKÄÄN auttaakseen asiaa. Tiuski vaan mulle. Mie ajattelin, et sorry Harry ku kysyin tai edes yleensäkin puhuin sulle. 


Bussikuskienhan tehtävä on osata reakoida ylättäviin tilanteisiin ja soittaa tiettyihin numeroihin, niin tää naikkonen "Ei tienny MITÄÄN" minne ois voinu soittaa. Se ei vissin tunne omaa esimiestään. Melekone heppu. Vois ainaki käyttäytyä asiallisesti, vaikkei tietäiskään. Vois vähän hillitä kiukkuaan. Meinas vähän kiukustuttaa. No onnekseni isällä olikin auto käytettävissä ja se pysty hakemaan minut, muuten olisin kai kävelemässä kotiin jossain tuhannen jeerassa !


Mutta sainpas tietää juuri yhen iloisen asiankin. Mun uusi kamera on tullu !! Mun pitäs vaan hakee se vielä postista ! Voi hurja, mie ku luulin, että saan sen joko perjantaina tai vasta maanantaina ! On sentään joitakin iloisia asioita ! :D Niitä kuvia saatte sitten katella täällä, voi olla jo että jopa tänä iltana, jos saan aikaseksi tänne kamerainnostukseltani kirjoitettua  ! Voi juku ku kivaa !


Asiasta kukkapurkkiin, on hyvin huisia, ku saa ens yönä nukkua niin pitkään ku huvittaa, heräillä omaan tahtiin ja ajatella :"Jos sitä tässä lähtis käväseen koulussa" :D HYVIN, hyvin HAUKSAA ! :)

Tulis toi isä nyt, niin pääsis vaan hakeen sen kameran ! Ja pitää vaan toivoa, että tuolla seurantanumerolla sais sen. I really HOPE ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)