torstai 7. lokakuuta 2010

Uusi tuttavuuteniKamerani oli siis tässä pahvilaatikossa.
Terve vaan taas ! Niin kuin tos viimeks sanoin, hain sen kamerani eilen postista. WAU ! :) Mulla meni WHOLE ilta sen kans värkkäillessä ja koneelle kuvia laittaessa, joten olin jo sitte niin tired, että katsoin viisaammaksi jättää blogiin kirjottamisen myöhemmäksi. Pahoittelen, vaikka lupailinkin kirjoittaa (,jos vain kerkeän).


Pakollinen källimällikuva.

Kamera on siitä erikoisen HYVÄ juttu MINULLE, että se saa minut ulos. Koska en pidä juoksemisesta enkä  NOINVAIN -hengailemisesta ulkona ja käppäilemisestä yksin ---> en saa ittiäni ulos millään. Mutta kamerapa saa. Se on hyvä syy lähtä käppäileen luontoon ja ettimään hyviä kuvaus kohteita, ja jos maisemat alkaa näyttää samoilta ja palaneilta kuvauskohteilta, tulee lähdettyä kauemmas vaikka pyörällä !


Eilen kuitenki retki suuntautu tonne rantaan. Oli jo aika hämärä, ku lähin sinne päin ja naapurini sattui näkemään minut ja pyysi minua niillä käymään hetkiseksi. Joten ilta alko olla jo aika pimeä ku pääsin rantaan.
 

No itseasiassa se ei haitannut ollenkaan, sillä pimeällä ne kauniimmat ja parhaimmat kuvat kaupungin valoista tulee. Mitä pimeämmäksi ilta meni, sitä kenkummaksi kamera alkoi, kun se ei halunnu eikä nähny tarkentaa mihinkään, ku oli niin pimeätä.


Meri oli ihanan tyyni, mutta pienet laineet antoivan hienon väreilyn veden pintaan ja sai kaupungin valojen heijjastuman rikkoutumaan kauniisti.

On muuten hyvin hauskaa ottaa kuvia niin, että auringon säteet pääsee jostain paikasta pilkistämään.

Uusi isompi objektiivi ois aika poikaa ! :) Myös salama olisi kiva. Pilvi TAHON KANS ! :D Tänään otin kameran kouluun, kuvatakseni hieman vaahteroita ja koulumeininkiä.

Erityisen kivan kuvan sain, ku opiskelijat pääsivät tunneilta ja tulivat portaita pitkin. Pitkällä valotuksella otetussa kuvassa pääsee tunnelmaan mukaan ja näkee liikkeen. Bongasin ulkoa myös lintuja. (Siihen kaipaisin isompaa objektiivia.)


Koulun jälkeen lähin suoraan hakemaan äitiä hoitamasta siskon lapsiani. On hyvin kehittävää kuvata lapsia hämärissä sisätiloissa. Se on myös hyvin haastavaa. Yleensäki ihmisten kuvaaminen. Ulkona se ei kyllä tuota ongelmia, mutta sisätiloissa kylläkin. Ottamalla samanlaisia kuvia eriasetuksilla, on myös hyvin kehittävää, näkee miten mikäki vaikuttaa kuvan laatuun ja lookkiin.
Tänään on ollut hyvin hauska päivä, kun koulu alko vasta 13:15 ja loppu 14:30 ! :) Mahtavaa ! Käväsin vaan siis pikaisesti koulussa. Perjantait tulee tuottamaan minulle hyvin paljon pään vaivaa ja hiusten repimistä. Sillä vaikka koulu alkaa klo 11:15, loppuu se vasta neljältä, koska minulla on kuoro. Kaikkein typerintä siinä on se, että viimesen koulutunnin ja kuoron välissä on 90 min.. Noo ompa aikaa lukea sitä kirjaa, josta pitää tehä kirjaessee.Meijän kasvihuoneessa kasvaa tosiaan tomaatteja. Ne on niin hyviä, että kieli menee melkein perässä. Noi kirsikkatomatit erityisesti ovat hyvin makeita ja mehukkaita.

Haluaisin kävästä ulkona ottamassa enemmän noita pisarakuvia, mutta jotenki nyt vaan laiskottaa, ku on menny monta tuntia tähän blogitekstin ja kuvien värkkäämiseen. Väsyttää jo aikalailla. Jos tänä iltana menis sitte vähän aikasemmin nukkumaan ja lukis Akua.


Mulla on ollu koko päivän ihan hullu karkkinälkä ! Raivostuttaa, ku nyt ei satu sitä olemaan. Höh. Koko ajan sitte miettii, et mitä söis. Sitte löytää ittensä jääkaapilta: "Mitähän seuraavaksi söis?" Lähettäkääpä mulle pika pikaa karkkia, vaikkapa moternisti sähköpostina ?

Mitäs muuten pidätte blogini uudesta asusta ? Entä nimestä ? Olisi edelleen kiva saada kommentteja. :)
Hmm. Entä jos I go to nukkumaan, nyt saman tien. SE ON JÄRKEVÄÄ ! :D

6 kommenttia:

 1. ihania kuvia (: tää on kyllä ihan seko ku välillä on tuo nimi/URL-osoite ja välillä ei :P

  VastaaPoista
 2. Haha, no hyvä että mie hoksasin tuolta muuttaa tuon. Ois aika noloa, ku meikä valittais et miks kukaan ei kirjota :D

  VastaaPoista
 3. Sun ottamat kuvat on tosi kivoja!

  VastaaPoista
 4. Tuo sun koululta ottama kuva on tosi magia! Hienosti näkkyy liike ja tunnelma välittää hyvin. Kaikilla kiire tunnille :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: kiitos paljon ! :)
  Juho: Eikoo ! Se oli vähän niinku ideanaki siinä, että otin kameran kouluun, et sais tollasen kuvan. :) JA Juho, niillä ei oo kiire TUNNILLE vaan TUNNILTA ! :D HEhe. :) Siinä on SUURI ero ! :D

  VastaaPoista
 6. tniimpä, kiire tunnilta on yleensä makosampaa :D

  VastaaPoista

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)