lauantai 9. lokakuuta 2010

Hulluttelu päivä

Hullut Päivät ! Pitihän neki käyä tsekkaa, et mitä siel tapahtuu. Lähettiin äitin kans käväseen vähän karkkia ostamassa ja haamumunkkikahvit juomassa ! :) Onse kumma, että ihimiset viihtyy sielä ! Ihmisiä ihan hirveesti joka paikassa ja sillee :"Sorry Harry, pääsiskö tästä menemään?" Oli vaikee kameran kans kulkee. No ei siellä tänään ollu kamalasti porukkaa, verrattuna muihin päiviin.

Oli kivaa teikata muutamia photoja siitä ihmis vilinästä. :) ihmiset katto mua ihan ihmeissään. Luulivat kai että oon tekemäs jotain juttua lehteen ! :D Parempihase on, ku jollain hikisellä ixuksella ottas sielä kuvia, kaikki kattos et mitä toi oikeen yrittää ("joku turisti varmaan"). Aika nolo ois. Kummallista, että ihmiset jaksaa olla siellä niin kauan. Hoh. Emmie siel kyl kauaa ois jaksanu siel olla. Meni alle tunti sielä. Mut sit käväsin siinä mutkan H&M:lläki.

Miehän ajattelin, että tuskin ostan mitään ku karkkia, enkä aikonu tuhlata rahaa, mutta jotenki autos sit huomasin, et kyllä mulla sitä rahaa sitten vissiin meni. No, kyllähän sitä menee, jos löytää jotain kivaa ostettavaa. Oneway:sta löysin yhen kivan tunikan (oik.) ja H&M:ltä semmosen pitkän, kivan neuleen (alap.). En kuitenkaan löytänyt etsimääni, niinku tavallisesti..


Voi että on kivaa, ku on huippu kamera. Vaikka rahani menikin kaikki siihen, on minusta hyvä, että ostaa kerralla jotain näyttävää, joka pysyy. Ku kuitenki myöhemmin ne rahat jonnekki hupenee, ja sit miettii, et mihinkähän mun kaikki rahat on menny ? Sitä paitsi kuvaamisessa riittää opittavaa pitkäksikin aikaa ja se jaksaa aina kiinnostaa ! :) lisäksi tulee ulkoiltua.

Tuolt Hulluilta Päiviltä saa kivoja kuvia, ku ihmiset kulukee koko ajan, niin saa pitkällä valotuksella kivoja liikekuvia, jos niitä siksi voi kutsua :D On hyvin hyvin hupaisaa kävellä kaupungilla ja tutkia, kuin moni on käyny Hulluilla Päivillä: keltasia pusseja näki jokapaikassa, minne vaan katseensa käänsi ! :D Se on tätä massakulttuuria ! :D En vaan ymmärrä kellä on niin hirvee halu mennä sinne. Mun piti melkein pakottaa ittelähteen sinne. Nyt ehkä kuitenki liiottelen, sillä oikeesti mie halusin lähtä käymään siellä, jotta saisin karkkia, hienoja kuvia ja kertomista blogiin ! :D

Mua vain hyvin suuresti harmittaa, ku Youtubesta on poistettu tekijänoikeusluvalla Sami Hedbergin (Stand-up koomikko) show, missä se kertoo/matkii Hulluja Päiviä ! Sami Hedberg on muuten ihan älyttömän hyvä koomikko ! Kattokaapa sitä huvikseen Youtubesta. Sieltä ei valitettavasti, niitä nykyään enää hirveesti löyvy, ku niitä on poistettu. Typerää !

Mun Veli ja sen vaimo tuli käymään meillä kylässä ja niillä on yks erittäin söpö koira (älkää kysykö rotua) ! :) Se vain meinaa olla niin vikkelä, ettei siitä kerkee saaha kuvia. :D Äiti huolehtii siitä kuin pikku lapsesta ikään ! :D Sanoo :"Tulehan mummille Nana !" :D Huumori. :P On se kyllä aika söpö, että ei ihme, että sille alkaa tuolleen höpötteleen.


Sanokaapa kuin moni on käyny NYT Hulluilla Päivillä ? Olis mielenkiintosta kuulla. :) Entä kuin moni osti oikeesti ALENNETTUJA tuotteita ? :) Ei siellä kyllä karkitkaan mitenkää halpoja oo. Ehkä joitain pieniä alennuksia. Aika moni menee lankaan. Ottaa mukaan ja ajattelee (ku siinä on keltanen lappu), et se on alennuksessa. Siellä on vielä niin paljon porukkaa, et kukaan ei jaksa sielä oikeesti rupee laskeen, kuin paljo siinä säästää. Sitäpaitsi, siel ympärillä on niin paljon sitä mässyä, että seppokin menis sekasin. Pitäs olla aika neutraali karkille, jos pystys semmosen määrän keskellä ajatteleen järkevästi ja miettii et jos jättäs tällä kertaa ostamatta.

Mutta taidampa lähtä saunaan--->
Ps. Kommentointi onnistuu ilman tiliäkin: Valise "Kommentti nimellä" -kohdasta Nimi/URL-osote ja kirjotat siihen "nimimerkin". ja kirjotat kommentin. :) Ja tiedoks edelleen, kun klikkaat kuvaa ---> näät sen isompana.

8 kommenttia:

  1. Taijampa alkaa seuraamaan ;)

    VastaaPoista
  2. JES ! :) Aina yks lukija lisää. :) En vissiin arvaa ! :) Ei kannata ilimottaa etukäteen ;)

    VastaaPoista
  3. siistejä kuvia taas sulla :D ja nana on kyllä aiva sulone!(: en muute käyny koko hullutuksessa enkä ees tienny että ne on juuri. vissii perillä maailman tapahtumista? no en ois varmaa menny vaikka oisin tiennykki ku ihmisiä vähän turhan liikaa :D

    VastaaPoista
  4. He, ei ne ollu kyl mitenkään kummalliset ollu, eikä sielä kauan ois jaksanu ollakaan, mutta oli kuitenki kiva kävästä ja sitte on kiva ku saa ees jotain uutta ostella, niin se on kans kivaa. :) Loppujen lopuksi, oli ihan kiva käyä sielä. :)

    VastaaPoista
  5. mun ei kannate lähteä kaupungille ollenkaa että säilyy ees ne vähäset rahat :D ku yritän jottai jjärkevää saaha joskus ostettua sitten, nii pittää näil vanhoilla vaatteilla kitkutella vielä jonkin aikaa :d kävin muute viimeksi kaupungilla sillai että jottai ostin nii tuota ööö... joskus kesän alussa? :D

    VastaaPoista
  6. He.. mie käyn melkein joka kuukausi, paitti nyt on jääny vähän vähemmälle..

    VastaaPoista
  7. niiiin söpö koiruus<3 näyttää vähän 'Coton de Tuléar' rodulta ja sitte toisaalta vähän 'Bichon-roduilta' :) kysyppä se oikee rotu,mulla vähän häirii :D

    VastaaPoista
  8. Kyllä mie muistan sen, se on Bichon polognese. Aika harvinainen rotu. :)

    VastaaPoista

Sinä, joka et omista google-tiliä tai muuta profiilikenttässä mainittavaa tiliä, voit myös kirjoittaa kommentin joko nimettömänä tai halutessasi haluamallasi nimimerkillä. Se onnistuu niin, että

- kirjoitat ensin sanottavasi alla olevaan tekstikenttään
- valitset "valitse profiili" kohtaan Nimi/URL-osoite
- kirjoitat haluamasi nimimerkin tekstikenttään ja jätät "URL-osoite"-kentän tyhjäksi ja painat "jatka"
- Ja sitten painat vain "lähetä kommentti" ja kommenttisi on nähtävissä!

Suurkiitos kommentistasi ! :)